Lehet házilag cigipapírt készíteni?
A válaszolóknak igaza van, én viszont nagyon kreatív akartam lenni, így hát leírom amit én alkottam:
először is csináltam csigát, kb 2-3 centi hosszú, sima papírból is jó, aminek a belsejébe raktam egy kis vattát vékony rétegen, ezt összetekertem, úgy hogy lehessen rajta keresztűl szívni.
A cigipapír, 7-12-13 centis sütőpapír, amit csak simán rátekersz egy vastagabb ecset nyelére, ezt jól összefogod, és cukrosvízzel bekenegeted ott, ahol a kiálló széle van, ezt jól rásimítgatod, és ha lehet az a cukrosvíz, az cukorlodat legyen, mármint olyan cukros, amennyire csak lehet.
Ezt a hüvelyt tedd meleg radiátorra, vagy csak hajszárítóval szárítsd, vagy csak simán arrébteszed a polcr vagy akárhova, száradni.
ha ez megszáradt, húzd le az ecset nyeléről, és tedd bele a csigát, ami ha ki akar esni, tegyél a belsejébe több vattát. és ha ezek végül egymásba szorultak, akkor megtömheted azzal, amivel akarod, persze ezt úgy csináld hogy fogsz egy fogpicskálót, vagy valamit, ami belefér a hüvelybe, és tömködsz, leütögedsz, tömködsz, leütögetsz ... ha kipróbálod ráérzel :) am lehet hogy kicsit rossz lesz az íze a pörkölt cukor-papír keveéktől, én ez szegfűszeggel korigálom :) én csak ennyire tudtam jutni a házi cigiben, de még nem próbáltam gyantával, de az nem biztos hogy leég, max ha nagyon vékony csíkkal ragasztózol :D FELŐLEM ENNYIT A HÁZI CIGARETTÁRÓL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!