Miért hiszi pár nemdohányzó hogy az ő jogaikat mások jogainak sértésével lehet fenttartani?
Látom, hogy 0%-ban tudod használni a válaszom. Hát... sajnállak. Elég sok gondod lehet.
"Nem volt ilyen kisérlet.Hozz róla dokumentációt!"
Delta. Tényleg nagyon látványos volt! Többet kellett volna nézed... de hasonló ment a Spectrumon is.
"A kátrány sem károsabb mint az autók füstje."
A dohány égésekor kb. 4000 féle anyag keletkezik. Az autó meg nem egyenesen a képedbe fújja.
"És nekem mint dohányzónak, pláne hogy több pénzzel járulok hozzá a közös kasszáhóz, sokkal több jogom van mint egy nemdohányzónak."
Már írtam: a nemdohányzó NEM KÁROSÍT senkit!
Te meg pénzzel SEM fogod megvásárolni a jogot, hogy másnak árthass. El vagy tévedve valahol, nem gondolod ?
Egyébként elárulom: a kezeltetésed SOKKAL többe kerül majd, mint a beszedett adó. Ezért IS jött már rá az állam is, hogy valamit tennie kell a dohányzás ellen.
A dohányzó sokkal kevesebb költséget jelent mint a nemdohányzó.Legalább nézz utána ha hülyeségeket akarsz írni.A robbanomotorok a müködésük során nem ezer hanem többezer egyenként is rákkeltő anyagot bocsátanak a levegőbe.A cigarette füst soha nem ér el olyan koncentrációt
ami hatással lehet a másodlagos füst beszívójára.Ne a tvt bujd hanem nézd meg a kutatási eredményeket.
És ha hülye vagy legalább ne reklámozd.
Látom, a második válaszom is lepontoztad. Többet most már nem fogok írni, mert nem vagyok mazohista, ne haragudj.
"A dohányzó sokkal kevesebb költséget jelent mint a nemdohányzó."
Ezt vajon mire alapozod?
A sok gyógykezelés, amit TB alapon KELL majd nyújtani, szerinted mennyibe kerül??? Némelyik milliókba, elárulom: egyenként. Mégis mennyi adót fizetsz a cigarettában, szerinted?
"A robbanomotorok a müködésük során nem ezer hanem többezer egyenként is rákkeltő anyagot bocsátanak a levegőbe"
Nem ezer: négyezer.
Egyrészt: az autó ezért el is visz valahova. A dohányos simán csak a képedbe fújja, de nem ad legalább csokit érte.
Másrészt: az autók ritkán vannak zárt helyen. Néhány főutat kivéve (csúcsidőben) - sokkal kisebb a koncentráció.
Harmadrészt, amit a passzív dohányzásról mondtam...
Megnézném, ha pl a körúton nem autók pöfékelnének, hanem az autók számával megegyező dohányos nyomná láncban :) és mondjuk a gyalogosok, nem bagóznának.
na, erre csináljunk egy kísérletet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!