Pink Ld mennyire erős? Egy 14 évesnek?
11/20 A kérdező kommentje:
12/20 anonim válasza:
Hát miért nem próbálod ki? ha 14 évesen annyi eszed van hogy azzal vered magad hogy cigizel húdemenő akkor vegyél,próbáld ki.Sose értettem mért kell itt megkérdezni?14 éves gyereknek minden erős. -.-"
2011. okt. 29. 23:09
én 13 vok nem azért csinálom mert menőő egyszerüen jól esik mikor be depizel. az ld önmagábe f*s akármijen. malbi bond vagy palmall ami jó abol is kék vagy piros
2011. okt. 30. 16:54
14/20 anonim válasza:
igen? annyira aranyos amikor 13-14 évesek írják h pm meg malbi és anyád tudja h az ezreseket cigire költöd? -..- inkább vennél magadnak belőle 2 zoknit azt kinéznél valahogy.
2011. okt. 31. 20:49
Ha valakinek nem tetszik le lehet kopni rólunk! és is 13 vagyok fiú, és én sem azért dohányzok (néha) mert azt hiszem menő leszek tőle!! csak tudod a mai világban már nehéz boldogan és nyugodtan boldogulni főleg ha a család is szegény! Tudom nem jó dolog, hogy már ilyen fiatalon dohányzunk, de tudjátok mit? akkor fizessetek be stresszlevezető masszásra, vagy akupunktúrára vagy f*szom tudja milyen stresszoldó szarokra OK? Na ez már nem menne mi? ehhez senkinek sincs pénze de akkor legalább ne cseszegessetek minket (és most gondolom jönnek majd az oltások hogy a cigi a végén milyen sokba kerül meg blablabla) OK!
2011. okt. 31. 21:23
16/20 A kérdező kommentje:
köszi az értelmes válaszolókat.én se azért cigizzek (néha) ,mert menő leszek tőle.de most oltogassatok amikor semmi közötök hozzá és nem is tudod ,hogy mért csinálom és az én pénzem nem?! nahát akkor.most feltettem egy kérdést és enyii
17/20 anonim válasza:
Tudod szerintem ne anyád pénzéből vegyél cigit. Pláne ha szegények vagytok. Majd ha te gürizel azért a pár ezerért na akkor mehetsz cicgit venni. Addíg mindenki egy csicskéának fog nézni cigivel a szádba
2011. nov. 1. 17:46
18/20 A kérdező kommentje:
nem mondtam se azt ,hogy az ő pénzén veszem se azt ,hogy szegények vagyunk
19/20 anonim válasza:
#13: Először tanulj meg helyesen írni, csak aztán hősködj. "Mikor be depizel"? Ez komoly? Milyen világrengető problémái lehetnek egy 13 éves gyereknek? Jézusom...
#15: Ha a család szegény miért költöd a szüleid pénzét (bocsánat, a "tiedet", amiért kib*szottul nem dolgoztál meg) cigire? Na és mitől vagy annyira stresszes? Vezesd le máshogy! A masszázsról meg annyit, hogy megkéred az egyik barátod, hogy kicsit masszírozzon már meg, mert "naaagyon stresszes vagy". Bár a természetedből ítélve nem lesz sok jelentkező. És nézz körül: hány tizenéves jár stresszoldó masszázsra? Szánalmas vagy.
Kérdező: Ha már ennyire cigizni akarsz, legalább ne p*csacigit vegyél. És igen is mindenki tudja, hogy miért csinálod: nézzetek rám, most megyek és rágyújtok, hogy levezessem a feszültséget. Akárhogy is: szimplán "menőségből". Ha nem így lenne, nem írtad volna oda, hogy egy 14 évesnek. Szóval ebből nem tudsz kijönni, elástad magad. Ennyi.
2012. aug. 29. 11:42
20/20 kutyusgazdi válasza:
Én is 14 vagyok, jól esik(heti 2-3 szál) mikor fa**om kivan, elszívok egyet, megnyugtat. De nem azért, hogy menő leszek tőle. Csak az a bajom Pl.: egy piros multi erősséggel, hogy úgy megszédültem tőle múltkor nem tudtam hol vagyok. Az meg, hogy anyánktól csórjuk rá a pénzt vagy drogot árulunk és onnan van a pénz k*rvára nem a ti dolgotok!
2016. márc. 31. 19:28
Kapcsolódó kérdések: