Szerintetek a Pink Sugar parfüm illata nem túl erős és tolakodó?
Figyelt kérdés
Ma viseltem először a munkahelyemen és szinte mindenki észrevette. A nőknek tetszett de a férfiak folyamatosan azt kérdezgezzék: Mi ez az édes, cukros szag? Már kezdtem zavarba jönni. Alig merem ezentúl magamra fújni, nehogy zavaró legyen.2010. febr. 9. 18:06
1/9 anonim válasza:
Én imádom:) De az biztos hogy émelyítően édes:D
2/9 anonim válasza:
én is nagyon szeretem
egyszer fujj csak belöle ennyi.
3/9 anonim válasza:
Hol lehet ilyen parfümöt venni? :)
4/9 A kérdező kommentje:
A Douglasban vettem
2010. febr. 9. 20:48
5/9 anonim válasza:
nem akarlak megbántani..de ez a tinikorosztálynak van inkább kitalálva nem egy dolgozó nőnek..
6/9 anonim válasza:
Ha neked tetszik és nem zavar a feltűnőség, nyugodtan vállald. Lehet, hogy a palik is azért kérdezgették, mert odavonzotta őket mint macit a málna ;)
Az én La Prairie Midnight Rain-emre azt hitték pasiparfüm, de azért dicsérték.
7/9 anonim válasza:
Ízlés kérdése.. meg hogy mennyire passzol hozzád. de kérdésedre felelve, de igen, ez egy kimondottan tolakodó, émelyítő parfüm, és nem felnőtt nőknek lett kitalálva, hanem tini lányoknak.
8/9 anonim válasza:
Azt olvastam, hogy nyáron nem lehet használni. Miért nem? És a Douglas-ben mennyiért lehet kapni? :)
9/9 anonim válasza:
hát nyáron azért nem mert a melegbe az ilyen édes parfümök illata kellemesből átvált fejfájdítóvá...és ez tényleg tinikorosztálynak van kitalálva ha minden áron édes párti vagy akkor inkább bruno banani magic woman-t ajánlom neked de a pink sugar nem hinném ,hogy nőnek való..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!