Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek a Pink Sugar...

Szerintetek a Pink Sugar parfüm illata nem túl erős és tolakodó?

Figyelt kérdés
Ma viseltem először a munkahelyemen és szinte mindenki észrevette. A nőknek tetszett de a férfiak folyamatosan azt kérdezgezzék: Mi ez az édes, cukros szag? Már kezdtem zavarba jönni. Alig merem ezentúl magamra fújni, nehogy zavaró legyen.
2010. febr. 9. 18:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom:) De az biztos hogy émelyítően édes:D
2010. febr. 9. 18:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

én is nagyon szeretem

egyszer fujj csak belöle ennyi.

2010. febr. 9. 18:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Hol lehet ilyen parfümöt venni? :)
2010. febr. 9. 20:02
 4/9 A kérdező kommentje:
A Douglasban vettem
2010. febr. 9. 20:48
 5/9 anonim ***** válasza:
47%
nem akarlak megbántani..de ez a tinikorosztálynak van inkább kitalálva nem egy dolgozó nőnek..
2010. febr. 9. 21:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha neked tetszik és nem zavar a feltűnőség, nyugodtan vállald. Lehet, hogy a palik is azért kérdezgették, mert odavonzotta őket mint macit a málna ;)

Az én La Prairie Midnight Rain-emre azt hitték pasiparfüm, de azért dicsérték.

2010. febr. 9. 21:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Ízlés kérdése.. meg hogy mennyire passzol hozzád. de kérdésedre felelve, de igen, ez egy kimondottan tolakodó, émelyítő parfüm, és nem felnőtt nőknek lett kitalálva, hanem tini lányoknak.
2010. febr. 10. 12:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Azt olvastam, hogy nyáron nem lehet használni. Miért nem? És a Douglas-ben mennyiért lehet kapni? :)
2010. febr. 10. 15:28
 9/9 anonim ***** válasza:
47%
hát nyáron azért nem mert a melegbe az ilyen édes parfümök illata kellemesből átvált fejfájdítóvá...és ez tényleg tinikorosztálynak van kitalálva ha minden áron édes párti vagy akkor inkább bruno banani magic woman-t ajánlom neked de a pink sugar nem hinném ,hogy nőnek való..
2010. febr. 11. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!