Milyen az a pink elefant cigi? Erős? Lehet valahol kapni ilyet magyarországon?
Figyelt kérdés
Most láttam neten először, de nagyon tetszett és most szeretnék ilyet szerezni, adatokat írjatok légyszi, miből mennyi van benne légyszi. Köszi2010. febr. 4. 19:51
1/7 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__642121-ma..
Nem a te kérdésed?Amúgy szerintem lehet kapni csak nagyon kevés helyen.Pl. egy kisboltban tuti nem kapnál,én szerintem.
2/7 A kérdező kommentje:
nem ez nem az én kérdésem, de nem tudnál valami olyan oldalt mondani, ahol kieleht deríteni?
2010. febr. 5. 20:18
3/7 anonim válasza:
Annyira kell ak go ki Bécsbe :D ott van ;)
Am emg sztem erős.... de elviselhető
4/7 anonim válasza:
nem tudom hol lehet kapni egyszer megkínáltak engem meg egyik haveromat mindketten elég erős cigit szívunk már jóideje de ugyanaz volt a véleményünk h nagyon vacak :D ne a csomagolásról itélj ratyi ami benne van :D még magyarországon is találsz jobbat :D
5/7 anonim válasza:
itt Magyarországon nem lehet kapni sehol...sajnos
külföldön viszont igen
6/7 anonim válasza:
nekem most is van kábé fél dobozzal :P :D
egyébként Magyaro-on nem lehet kapni sajnos =(
7/7 anonim válasza:
Ha kell, írj privátot. Egyébként rendkívül erős és tényleg semmi extrát nem nyújt. Sőt, a legújabb doboz, amit vettem belőle, elég kiábrándító volt; mert a Pink Elephant dobozban bizony elég fehér cigik voltak, rózsaszín kis elefánt lógókkal az egyes cigi szálakon, de így még ennyi érdekességet sem nyújt, mint eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!