Május 1-től letettem a cigit, Mit csináljak?
Figyelt kérdés
napi 1 dobozzal szivtam el.
Május 1-étől nem szivom,viszont alvási gondjaim vannak,és nagyon rossza a közérzetem.
Ha most 2 slukkot szivnák ártanák magamnak??Mert tudom megszédülnék,de pánik beteg is vagyok és nem lesz bajom???
2009. máj. 4. 07:58
21/23 anonim válasza:
1 jótanács Rágózz.
az egyik tanáromat igy szoktattuk le a dohányzásról.Rá szedtük hogy rágózzon..
De ebben nem vagyok jó válaszadó.
Még nem cigiztem és nem is tervezem.
23/23 anonim válasza:
nem szívtam egy hónapig, majd visszaszoktam, most már több mint fél éve szívom:) ismét elhatároztam magam, 2. napja nem szívok, én azt tapasztaltam, hogy sok folyadék, és amikor megkívánod a cigit akkor eszedben kell tartani, hogy cask 5 percig fog tartani ez a Qrva érzés és kész, utána minden szép lesz. Mozogj sokat, az is segíti a dopamin termelését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!