Május 1-től letettem a cigit, Mit csináljak?
Figyelt kérdés
napi 1 dobozzal szivtam el.
Május 1-étől nem szivom,viszont alvási gondjaim vannak,és nagyon rossza a közérzetem.
Ha most 2 slukkot szivnák ártanák magamnak??Mert tudom megszédülnék,de pánik beteg is vagyok és nem lesz bajom???
2009. máj. 4. 07:58
11/23 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek.
tudom hogy hülyeséget irok,de ha npoi 1-2 szálat szivnák azt könnyebb letenni mint a 19 szálat egyben nem????
2009. máj. 4. 08:54
12/23 anonim 

válasza:

Nem!!!! Ha eldöntötted egy szálat se!! Én így próbáltam, nem sikerült!!
13/23 anonim 

válasza:

Hidd el, hogy ha egy-két szálat elszívsz, lassan visszaszoksz a napi egy dobozra.Észrevétlenül megy.
14/23 anonim 

válasza:

A lepontozott emberkének egyébként részben igaza van.Van akinél annyira erős a lelki és nem a fizikai függés, hogy csak gyógyszer és pszichológus segítségével tud leszokni.Az egyik tanárom járt így.
15/23 A kérdező kommentje:
én nem pontoztam le senkit,köszönöm a segitségeket.
2009. máj. 4. 09:14
16/23 anonim 

válasza:

érdemes lenne tényleg orvos segítségét kérni, van egy speciális leszokó gyógyszer,ami megegyezik egy havi cigi árával,4-5 hónapig kell szedni és az a lényege,hogy többet nem leszel képes rágyújtani,mert rosszul leszel tőle (nem lesz képes feldolgozni a szervezeted a nikotint). de ha nikorette-t vagy egyéb gyógyszert kapsz,már az is jó + ha pánikolós vagy akkor el kéne menni pszichiáterhez is szorongáscsillapítóért + terápiára pszichológushoz
17/23 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm.
2009. máj. 4. 09:28
19/23 A kérdező kommentje:
köszönöm,nem gyujtottam rá.felhivtam a dokimat és azt mondta mert nem cigizek,és mivel az is nyugtató hatásu emelni kell a gyogyszert,na emmek nem örükök.
2009. máj. 5. 08:05
20/23 anonim 

válasza:

Szia!
Amikor nagyon rádjön a csak egy slukk érzés, akkor végezz légzőgyakorlatot (én jóga légzőgyakorlat végeztem, rá tudsz keresni a neten). Meg fogsz lepődni hogy mennyire segít :). Már egy nehéz részen túl vagy. Kitartás!
Pussz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!