Május 1-től letettem a cigit, Mit csináljak?
napi 1 dobozzal szivtam el.
Május 1-étől nem szivom,viszont alvási gondjaim vannak,és nagyon rossza a közérzetem.
Ha most 2 slukkot szivnák ártanák magamnak??Mert tudom megszédülnék,de pánik beteg is vagyok és nem lesz bajom???
Nem lesz semmi bajod, csak akaraterő kell. Én annnó mindig félretettem az 500-ast, amit nem költöttem el cigire, az motivált, hogy meglesz a lánc amit kinéztem.
Te is tűzz ki egy célt, biztos van amit szeretnél, s arra tedd félre minden nap a cigi árát!
Rágózzál, vagy kemény cukorkát szopogass, az jó pótcselekvés a rágyujtás helyett.
2 hét kellett nekem hogy már ne kívánjam a cigit.
Igyál nagyon sok folyadékot, menj el szaunába is, akár többször is, hogy mielőbb kiürüljön a méreg a testedből. Ne szívj semmit, csak meghosszabbítanád a szenvedést. Nappal igyál csalán teát, az tisztít. Este pedig citromfű-teát, az nyugtat. Esetleg vegyél a DM-ben egy levél orbáncfű kapszullát, pár nap után az is segít, hogy jobban legyél.
Ha rosszul vagy, gondolj arra, és élvezd, hogy ürül a méreg a szervezetedből, s milyne tiszta leszel.
Reggel kelj fel a nappal, s menj ki friss levegőre mozogni! Jobban leszel. Reggel egy pohár langyos vízzel idd meg egy fél citrom levét éhomra! Ez a beleidet letisztítja, s onnan is lemegy a felszívódott méreg.
Szóval: Sok teával átmosni, kiizzadni, tüdőt szellőztetni. Fogd fel úgy, mintha náthás lennél. Egy hét után magától gyógyul.
A cigit csak "egyszer, s mindenkorra" lehet letenni. Nem kell slukk.
Én a tapaszt ajánlanám neked, nekem bejött. Az ára annyira jön ki 7 napra, mintha naponta elszívnál egy doboz cigit.
Különböző erősségűek vannak belőle, én 6 hét után már a tapasz nélkül is bírtam. Nekem is iszonyú elvonási tüneteim voltak, nagyon szenvedtem tőle, de a tapasz mellett szinte eszembe sem jutott a cigi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!