Mit gondoltok arról, ha egy lány cigizik? Nőies vagy taszító?
Figyelt kérdés
2011. okt. 3. 18:01
12/24 anonim válasza:
Nagyon szeretem a szép, dohányzó lányokat. Kiskorom óta jobban megnéztem egy szép lányt, ha cigi volt a szájában. KIFEJEZETTEN nőies ha egy lány dohányzik. Továbbá nagyon szexi is.
Mellesleg a véleményemmel nem vagyok egyedül:
18/F
13/24 anonim válasza:
Mőies menő caj
ASkkor jó csaj, ha: cigizik
Sminkeli magát
kifestett, stb
Jó a kinézete
16/24 anonim válasza:
A linkelt oldalon szereplő csajok nagy része azért szexi, mert kint van a melle.... de ha mellé képzelem a szagot is... : /
17/24 anonim válasza:
Szerintem undorító. De ha egy pasi cigizik az is.
18/24 anonim válasza:
Egy szép lánynak szerintem jól áll. 18F
19/24 anonim válasza:
Szerintem annyi előnye van annak,ha egy lány cigizik,hogy nem tartja undoritónak,visszataszítónak ha a fiú cigizik,mert a nem dohányzó lányoknál ez gyakori...
Amúgy meg nekem attól nem változik egy lányról a véleményem,hogy cigizik-e avagy nem...
20/24 anonim válasza:
én cigizek, de szerintem ettől függetlenül undorító, pedig férfi vagoyk, azok meg általában el vannak ájulva tőle hogy milyen szexis ha egy nő cigizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!