Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Pasik szerintetek egy lány...

Pasik szerintetek egy lány cigizzen vagy ne?

Figyelt kérdés
Titeket menyire zavar? Sexi vagy taszító ?
2011. okt. 2. 22:28
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Jah és nem szexi.

F22

2011. okt. 2. 22:52
 22/33 anonim ***** válasza:
59%

"Ti, akik undorítónak tartjátok és elkerülitek a dohányos lányokat, ti tökéletesek vagytok? Nektek nincs hibátok vagy rossz szokásotok, amiket meg nektek tolerálnak? 22/L"

- igen

- nincs

- az sincs

22F

2011. okt. 2. 22:54
 23/33 anonim ***** válasza:

Egyértelműen ne! Büdös, illetve egészségtelen. Viszont, ha úgy értetted, hogy jól állhat-e egy csajnak, még akkor is a ne, viszont ha rossz paszban van, és rágyújt akkor nekem pl bejön. De ez csak ilyen esetben. Úgy hogy csak ok nélkül cigizik az engem is taszít. Pedig én is cigizek

16/F

2011. okt. 2. 23:09
 24/33 IQnindzsa válasza:

Alapon azt preferálom ha nem dohányzik... DE nem is kizáró ok ha mégis cigizik a lány.

De mondjuk egy láncdohányos lányt nem szeretnék igazán megcsókolni.

Összefoglalva... kellemesebb ha nem dohányzik.

2011. okt. 2. 23:09
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Kizáró ok nálam.

22F

2011. okt. 2. 23:19
 26/33 anonim ***** válasza:
A "dámáknak" jól áll szerintem a vékonyszálas mentolos cigi, és nem is taszító, de csak akkor ha úgy érzed, hogy te az vagy! Tehát nehogy azthid, ha azt szívsz azzá válsz! nem azért mondtam!
2011. okt. 2. 23:32
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom, hogy mindenkinek szíve joga, hogy mit fogad el a másikban és mit nem. Ha valaki nem tolerálja a dohányzást, akkor ne kezdeményezzen kapcsolatot dohányzóval, ne utólag basztassa, amiért dohányzik, mert akkor jogosan van tipli, ilyen egyszerű.

25 N (dohányzom)

2011. okt. 2. 23:34
 28/33 anonim válasza:
taszító
2011. okt. 2. 23:42
 29/33 anonim válasza:

Én 35 vagyok és azt látom hogy mostanra a korosztályomban már kezd "ciki" lenni a dohányzás. Egyfajta gyengeségnek számit. Gyerekkoromban még "menő" volt. A filmeken a főszereplők mind dohányoztak,a művészek, intelektuellek...

Személy szerint engem nem zavar ha egy nő dohányzik csak valahogy féltem őt tőle. Volt egy barátnőm aki 5 év szünet után visszaszokott rá. Nekem ugyanolyan szép volt és vonzó.....még az is, ahogy a kis vékony gyermeki ujjacskáival babrált a cigerettával.....csak valahogy nem akartam hogy eméssze ,rombolja őt...szerencsére most gyermeket szült és ezért újra leszokott....

2011. okt. 3. 09:24
 30/33 anonim ***** válasza:
sexy??? egyáltalán nem sexy,visszataszító.
2011. okt. 3. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!