Nem sárgák és nem is büdösek a fogaim. Ha rendszeresen mosod a fogat esetleg rágózol is mellé akkor ezt ki lehet kerülni.
2011. okt. 2. 22:38
12/33 anonim válasza:
Én cigizek, de nagyon zavarna, ha a barátnőm is elkezdene.
2011. okt. 2. 22:38
13/33 anonim válasza:
Ne. Utálom a cigi szagot.
2011. okt. 2. 22:39
14/33 anonim válasza:
Én dohányzom,a párom nem.Érdekes módon nem tart büdösnek, nem taszítom őt. Tény és való, hogy mindig van nálam innivaló, hogy "öblítsek" cigi után, és mikor vele vagyok igyekszem kevesebbet. Neki is vannak hibái, amiket én tolerálok. Ti, akik undorítónak tartjátok és elkerülitek a dohányos lányokat, ti tökéletesek vagytok? Nektek nincs hibátok vagy rossz szokásotok, amiket meg nektek tolerálnak? 22/L
2011. okt. 2. 22:40
15/33 anonim válasza:
Egyértelműen NE cigizzen. Több oka is van: például azért, mert büdös, a ruhája, haja, mindene átveszi a szagot, és zavar. De ami még fontosabb, hogy ha szeretem a lányt, akkor szeretném minden lehetséges módon biztonságban tudni, nem szeretném, hogy valami baja legyen.
2011. okt. 2. 22:41
16/33 anonim válasza:
Nem kifizetődő nőknél a dohányzás:
a bőr idővel elszürkül
a ruha, száj büdös és kesernyés
a fogak sárgulnak (mondjuk a kávétól is)
plusz a pénz... közös vagyon egy része cigire megy el.
Szerintem szokj át a lengő szofira! Sokkal egészségesebb... a kapcsolatotok szempontjából is XD
2011. okt. 2. 22:41
17/33 anonim válasza:
Ne cigizzen senki!(szerintem, de ez csak az én véleményem)Ugyan már, ki akarna egy hamutartóval csókolózni??
2011. okt. 2. 22:46
18/33 anonim válasza:
NE!
Utálom a büdös cigifüstöt!
21/F
2011. okt. 2. 22:48
19/33 anonim válasza:
22:34
Ha 1 fiúnak azért nem kellesz, mert nem dohányzol, nem iszol, az 1 barom és sz@rj rá. Nekem pl. inkább már az a problémám, hogy alig találni olyan lányt, aki nem bagós, vagy nem piál, vagy nem csinál qrvát magából és még társa sincs. Én fiú vagyok, nem dohányzom, nem iszom, és a büdös életbe nem kezdeném el senki kedvéért...
18F
2011. okt. 2. 22:50
20/33 anonim válasza:
Én magam cigizek. A lány ne cigizzen, és akkor én is jóval kevesebbet gyújtok rá. Ne cigizzen, mert romlik a punci zamata.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!