4 napja nem gyujtottam rá, de már nagyon kéne, mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
elhatároztam hogy leszokok. 4 napja még öngyujtot sem fogtam, viszont már nagyon hiányzik, főleg utazásnál, várakozás és egyéb dolgok. vettem rágot, cukrokat, de sajnos csak az lett a vége, hogy 2 nap után elkezdett fájni a fogam, miven nem nagyon szoktam cukrokat enni :S
az van előttem, hogy akkor is ki kell birnom, de lehet jön egy gyenge pillanat. ha vennék nikotinos rágot vagy valami ilyesmit az jo? és milyen árban vannak, milyen kiszerelésben?
2011. szept. 23. 10:28
21/24 anonim válasza:
Így tovább! :))) Várjuk a további eredményeket... Nem olyan kicsi az a megspórolt pénz. Ha gyurkált cigit szívsz is 100.000 - 150.000 Ft évente, ha pedig hivatalos dobozos cigi, akkor ennek kétszerese. Az bizony évente már egy notebook ára.
22/24 A kérdező kommentje:
rendeset szivtam. egyelőre nem sok változást érzek, lépcsőkkel is ugyan ugy megszenvedtem, de tudom hogy lesz hatása. köszönöm mégegyszer a biztatásokat.
2011. szept. 26. 09:13
24/24 A kérdező kommentje:
köszi a kérdést, azota sem ggyujtottam rá. teljesen jol vagyok, cigit soha nem viszek már magammal, mert eszembe sem jut. pár nap és egy honapja lesz :)))
2011. okt. 13. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!