Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Én nem dohányzom. Szeretnétek...

Én nem dohányzom. Szeretnétek -e, hogy az országban minden cigis doboz ára 1000 forint körül legyen?

Figyelt kérdés
Ki érzi úgy, hogy leszokna inkább? Van olyan, aki még ekkor is szívesen rászokna? Véleményeket, érveket, ellenérveket várok! Szabad nyugodtan vitatkozni itt!
2009. ápr. 24. 03:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
55%

12:29!

Nem gondolod, hogy már így is kevés helyen lehet dohányozni? Ennyi erővel ki lehetne tiltani mindenhonnan olyanokat is, akik parfümöt használnak, vagy cefreszagú a szájuk (stb)!

2009. ápr. 24. 12:45
 12/22 anonim ***** válasza:
81%
Már nem dohányzom, elég cigi ellenes is lettem :) Igazából nem érdekel, hogy mennyibe kerül egy doboz cigi, egy dohányos úgyis megfogja venni, csak max a csempész cigit. Annak idején hányszor hallottam dohányos társaimtól, hogy ha majd 300, 500 ft lesz a cigi leteszi. Egy nagy francot, nem egyik pillanatról a másikra emelik az árát duplájára, így meg mindenki azt mondja, hogy azt a +10,20 ft-ot még kibírja. Nekem az a véleményem, hogy aki leakar szokni az úgyis lefog (és hiába jönnek a dohányosok azzal, hogy könnyű szövegelni, hogy abba kell hagyni, de ez ugye nem olyan egyszerű stb. igenis az, csak akarni kell), a többiekkel meg úgyse lehet mit csinálni. Ők inkább nem esznek hónap végén vagy nem fizetik be majd a számláikat, de a cigit nem fogják letenni.
2009. ápr. 24. 13:22
 13/22 anonim válasza:
86%
én leszoktam, és utálom a dohányzást, már akkor is undorító szokásnak tartottam, de semmire nem lenne megoldás az áremelés mert aki nem akart/tud leszokni akkor is megvenné, csak átlagban még rosszabbul élnének az emberek :(
2009. ápr. 24. 14:20
 14/22 anonim ***** válasza:
74%

Nem az árát kell megemelni, hanem betiltani és drogként kezel a cigarettát, ahogy az alkoholt is.

(persze az állam azért nem tiltja be ezeket az élvezeti cikkeket mert q*va jó pénzt szed be a jövedéki adókon keresztül)

2009. ápr. 24. 15:01
 15/22 anonim ***** válasza:
79%

100 as IQ alatt én ingyen adnám a dohányt!!!

[link]

2009. ápr. 24. 15:02
 16/22 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Én nő létemre erős dohányos vagyok és marhára nem szeretném,ha 1000Ft lenne egy doboz cigi!Már igy is az 500Ft is sok!És én nem is akarok leszokni ez vagy tetszik valakinek vagy nem,ez van!Más drága büdös parfümökre meg ilyenekre költ,akkor mindenki magánügye a dohányzás!

A fiataloknak üzenem:Ne szokjanak rá,mert undoritó,büdös és sokba is kerül!A fogakat nagyon hamar tönkrevágja a nikotin!

2009. ápr. 30. 19:52
 17/22 anonim ***** válasza:
90%

Ha lehetséges lenne,mindenkit lebeszélnék a cigiről,mert valóban minden szempontból ROSSZ szokás.Arról viszont nem hallunk soha,hogy a leszokáshoz nyújtott segítség miért olyan drága? A tapaszok stb. árát kéne csökkenteni,biztosan többen próbálnának leszokni!Igaz,az akaraterő is kell hozzá.

A cigi árát felesleges emelni, nem érnek el vele semmi pozitív változást.

2009. máj. 2. 15:12
 18/22 anonim ***** válasza:
76%
cigis vagyok és 19 éves 5 éve cigizek.kisebb koromban eszembe nem jutott volna.anyum cigizett és ki kipróbáltam amikor le is tüdőztem azt mondtam soha.előbb utóbb mindenki szembetalálja magát a cigivel és aki nem próbálja ki 80%ban nincs rendes élete(nem jár bulizni stb)van nem cigis ismerősöm is normális.kivételek vannak persze.de nemértem minek tiltakozik ellene mindenki utcán ha nem célzottan az ember képébe fújják nem zavaró szerintem(én például ha kisgyerekek jönnek szembe a fejük fölé emelem a cigit)hülye szokás de legalább emberséges.ha buszmegállóban cigizek akkor sincs akkopra füst mint 1 kocsmában pl szóval nemértem minek pampogni?minek jó ha drágítják a cigit?vagy ha valaki a drágítás mellett van.ezzel az erővel nem szabad parfümöket gyártani mert engem zavar más ember "szaga" különben is lehet fürdeni is.na tessék.ez nem ilyen egyszerű.vagy minek hord az ember ékszereket?semmi értelme azt is drágítsuk sőt tegyünk rá zárjegyet.az állam is kaszál mindenki jól jár.nem?tényleg minek szívózni velünk?igy is elég gond az ha folyamatosan emelgetnek rajta.az előző példa tökéletes.ne gyártsunk pl kisgyerekeknek csörgőt vagy játékot.függővé teszi őket.még a véégén játszani akarnak.mind1 nem húzom magam.üdv
2009. máj. 3. 21:03
 19/22 anonim ***** válasza:
77%
A dohanyosokat igyis elegge korlatozzak, es ha hiszed ha nem, a cigi sem olcso mulattsag. En is dohanyzok, es Ausztriaba ugyanugy megvettem a cigit, ami atszamitva 1200 forint korul mozgott...
2009. máj. 4. 17:45
 20/22 anonim válasza:
51%
Minden dohányosra egy üveg/műanyag burát húzni és nézni hogy fuldokol... A környezetük nem szenvedne tőlük!
2009. aug. 1. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!