Mit tegyek? Félek, nem tudom, hogy elmondjam-e nekik.
Figyelt kérdés
Nagyon csúnyán megfáztam, és szörnyen fáj a tüdőm. Félek, hogy tüdőgyulladás, de nem merem megmondani a szüleimnek, mert félek, hogy kiderül, hogy cigizek. Nem tudom mit tegyek.2011. szept. 14. 14:55
1/7 anonim válasza:
Nyugodtan mondd meg, mitől derülne ki , hogy cigizel, hacsak be nem vallod?
2/7 anonim válasza:
Miért kéne elárulnod nekik, hogy cigizel, azért mert kaptál esetleg egy tüdőgyuszit?
Hány éves vagy? Menj el egyedül a dokihoz, ha ő is úgy látja elküld majd röntgenre, oda egyedül is mehetsz.
3/7 anonim válasza:
De persze lényegtelen, mert a felvételen nem látszik, hogy cigizel-e vagy sem... ehhh
4/7 anonim válasza:
Nem derül ki. Tüdőszűrésből se. Viszont az orvos ha megkérdezi, jó lenne ha megmondanád neki. Egyébként, ha elég nagyfiúnak/lánynak érzed magad a dohányzáshoz, akkor ahhoz is legyél elég nagy, hogy bevállald.
5/7 anonim válasza:
Hát, így jártál.
Mit tegyél?
Válassz, hogy tüdőgyusziban akarsz elpusztulni, vagy bevállalod a tetteidért a következményeket.
Ha elég felnőttnek érzed magad ahhoz, hogy tudatosan károsítsd az egészséged, akkor legyél elég felnőtt ahhoz is, hogy ennek a következményeit viseld. És most menj Isten hírével!
6/7 anonim válasza:
A nagybátyám tüdőgyulladásba halt bele.
7/7 anonim válasza:
az utolsó biztato komment! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!