Elmondjam neki? Nagyon félek.
Szerintem mondd el...ha nem mondod el akkor később derül ki és csak rosszabb lesz!
14/f
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:36
Micsoda pech, ha mondjuk jövő héten lesz szülői, mint nálunk.
Szülőként mondom, hogy úgy is ki fog derülni, és ha még hazudtál is, vagy elhallgattad, akkor duplán fogsz kapni.
Gondolom, azt azért anyád is belátja, hogy az első héten nem az a gond, hogy huzamosabb ideig nem tanultál.
A tanárral pedig beszélj szünetben, óra előtt vagy után, mondd meg neki, hogy a jegyed nem tükrözi a tudásodat, csak rettentő ideges voltál, és kaphatnál-e lehetőséget a javításra.
Szia!
Én azt tanácsolom mond el. Ha eddig is szorgalmasan tanultál akkor egy két egyest elnéz + mivel új a suli ezért nem lehet eleinte könnyű tanulni, beilleszkedni és változtatni a megszokott kerékvágáson. Írtad még azt hogy majdnem elsírtad magad. Szerintem ne foglalkozz vele. Én speciel 3 tantárgyból vagyok jó (infó,töri,pszihológia) és a többi nem is érdekel. Ha egy tanár egyest ad vagy megsért több lehetőséged is van. A továbbiakban keményebben tanulj és figyelj oda, ne foglalkozz vele vagy amit mi fiúk szoktunk jól be kell szólni a tanárnak.
ui: Jobb ha a te szádból hallja a jegyeket mintha a szülőin tudná meg mások előtt.
Én az iskola legszigorúbb tanárának szóltam be mikor kettest kaptam, mert 1 kérdésre nem tudtam a választ. Már mindjárt kaptam is a 4-est. És szerencsémre a többiek is mellém álltak, hogy igazam van. Te is nyugodtan mond meg, hogy tanárnő/úr ne haragudjon nem korrekt, hogy 1 kérdés miatt 1-est kaptam! Azért ez a felelet nem volt ilyen rossz!
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!