Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam neki? Nagyon félek.

Elmondjam neki? Nagyon félek.

Figyelt kérdés
Idén új gimibe kerültem, jól akartam indítani, végigtanultam a múlt hetet. A reál tantárgyak sosem voltak az erősségeim, fizikából felszólítottak, elmondtam a feladatot, utána feltett egy kérdést, amire nem tudtam a választ, erre: "Látom nem tanultál, egyes!" Azt hittem, ott helyben elsírom magam, nagyon-nagyon furdal a lelkiismeret. El akartam mondani anyának, de nem mertem, mert akkor az lesz, hogy nem mehetek sehova és hogy képzelem hogy újként így indítok.
2011. szept. 11. 20:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Ezért kaptál egyest? Szerintem el kéne mondani, mert duplán kapsz, ha hallgatsz is.
2011. szept. 11. 20:29
 2/14 anonim válasza:
72%
Ha nem mondod el neki akkor meg inkabb haragudni fog
2011. szept. 11. 20:31
 3/14 anonim ***** válasza:
58%
Ha anyagilag megengedhetitek, fogadjatok egy korrepetáló tanárt mat.-fizikából. Ha nem, akkor talán iskolán belül is van lehetőség erre. Esetleg egy osztálytársad, akinek jól megy. Ne add fel. A tanár meg még nem ismer. Ha látja, hogy szorgalmas vagy, csak nem megy, más lesz a viselkedése. Ne törődj vele. Ha te megtettél mindent, miért lenne lelkifurid? Arról senki nem tehet, ha az agya nem ezekre a tantárgyakra rá. Nekem se ment sajnos. Bár egy jó tanár sokat segített később.
 4/14 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem mondd el...ha nem mondod el akkor később derül ki és csak rosszabb lesz!

14/f

5/14 anonim ***** válasza:
53%
Nálunk soha nem derülte ki!Mert vay nem írtuk be az ellenőrzőbe(a tanárt nem érdekelte) vagy nem mondtuk el!És nem is tudtak róla!Ha csak nem kér anyud sms értesítőt a jegyeidről!Akkor csak félévkor,év végén vagy szülőin tudja meg!
2011. szept. 11. 20:36
 6/14 anonim ***** válasza:
69%

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:36

Micsoda pech, ha mondjuk jövő héten lesz szülői, mint nálunk.

Szülőként mondom, hogy úgy is ki fog derülni, és ha még hazudtál is, vagy elhallgattad, akkor duplán fogsz kapni.

Gondolom, azt azért anyád is belátja, hogy az első héten nem az a gond, hogy huzamosabb ideig nem tanultál.

A tanárral pedig beszélj szünetben, óra előtt vagy után, mondd meg neki, hogy a jegyed nem tükrözi a tudásodat, csak rettentő ideges voltál, és kaphatnál-e lehetőséget a javításra.

2011. szept. 11. 20:42
 7/14 anonim válasza:
55%

Szia!

Én azt tanácsolom mond el. Ha eddig is szorgalmasan tanultál akkor egy két egyest elnéz + mivel új a suli ezért nem lehet eleinte könnyű tanulni, beilleszkedni és változtatni a megszokott kerékvágáson. Írtad még azt hogy majdnem elsírtad magad. Szerintem ne foglalkozz vele. Én speciel 3 tantárgyból vagyok jó (infó,töri,pszihológia) és a többi nem is érdekel. Ha egy tanár egyest ad vagy megsért több lehetőséged is van. A továbbiakban keményebben tanulj és figyelj oda, ne foglalkozz vele vagy amit mi fiúk szoktunk jól be kell szólni a tanárnak.

ui: Jobb ha a te szádból hallja a jegyeket mintha a szülőin tudná meg mások előtt.

2011. szept. 11. 20:48
 8/14 anonim ***** válasza:
51%

Én az iskola legszigorúbb tanárának szóltam be mikor kettest kaptam, mert 1 kérdésre nem tudtam a választ. Már mindjárt kaptam is a 4-est. És szerencsémre a többiek is mellém álltak, hogy igazam van. Te is nyugodtan mond meg, hogy tanárnő/úr ne haragudjon nem korrekt, hogy 1 kérdés miatt 1-est kaptam! Azért ez a felelet nem volt ilyen rossz!

23/N

2011. szept. 11. 20:51
 9/14 anonim ***** válasza:
51%
Vagy a az elektronikus naplóból ha megnézi mert már szinte mindenütt olyan van na meg az sms a jegyekről ha csatlakozott ehhez.Csak tudod kislány ez úgy szokott lenni h ha valaki nem tud hazudni előbb-utóbb lebukik valami véletlen folytán én is így voltam.Amikor meg profi lettem hatalamas nagy sr@rba kerültem mire kiderült nem kívánom bár te nem is olyan vagy szerintem én is csak kicsit megőrültem mert nem volt könnyű a helyzetem.Szóval bátorság mondd el neki sajnos gimiben már meg kell szokni h nem lesz minden jegyed 5-ös néha be fog csúszni egy.két rosszabb most még rossz de idővel megszokod persze attól is függ h milyen kemény a gimi ettől még lehetsz jó sőt jeles tanuló is ha tanulsz azért ne kíértsd a sorsod tanulj majd.Amúgy vigyázz azzal a tanárral mert nem vall jóindulatra ha egyből ezt tette.Próbálj szorgalmasnak tűnni nála.Nos és a halogatás annak idején én is a mestere voltam rájöttem ezerszer h rosszabb halogatni 1:Mert kiderülhet addig valahogy általánosba válogatottan szerencsétlen voltam én is sumákolásba .2:Még jobban emészted magad addig.Ha rossz is letudod most úgyis le kell majd tudni vmikor jobb most mint amikor már megemésztetted magad idegileg.De bűntudatod ne legyen erről nem tehetsz h nem áll rá az agyad ha később se megy bárhogy tanulod és belefér a költségvetésbe akkor fogadjatok fel egy tanárt.
2011. szept. 11. 20:53
 10/14 anonim ***** válasza:
Micsoda pech hogy lepontoztak mert leírtam a személyes történetemet!
2011. szept. 11. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!