Jogosítvány alkalmassági teszten vizeletetet vesznek, kell e tartanom esetleges drog-kimutatástól? (THC) vagy ezzel ők nem foglalkoznak?
Figyelt kérdés
2011. aug. 31. 17:23
11/17 anonim válasza:
Életemben nem hallottam ilyenről, pedig van jogsim :D
13/17 anonim válasza:
Nem rég voltam és tőlem nem vettek vizeletet ,tehát a bátyád szivat :)
14/17 anonim válasza:
Vesznek vizeletet, és igen drogtesztet elvégeznek. Úgyhogy vigyázz.
15/17 anonim válasza:
Telefonálj a háziorvoshoz elötte, hogy mit kell magaddal vinni, majd elmondja, ha kell vizelet, nekem is mondta, hogy vizeletet vinnem kell. Úgyhogy még reggel más tud helyetted pisilni :))))
16/17 anonim válasza:
Szerintem kérj olyan fazontól pisit, aki soha semmit nem szívott, (ha van ilyen), és ügyesen vidd magaddal, azt add le. A thc még 6b hét után is kering a szervezetben, és igen, megjelenik a pisiben is.
Ha nagyon keményen rámennek gázkromatográffal, , ki is mutatható. Nem tom mi késztetne valakit ilyen vizsgálatra, de meg lehet csinálni, ha több mint két hónap eltelt, nem kell félned, ha nem, akkor add le a szűz pisit.
17/17 anonim válasza:
Nem értem miért fontos hogy mindenki leírja hogy tőle nek vettek vért vagy nem kertek vizeletmintat. Én tegnap voltam háziorvosnál és tőlem is kérnek vizeletmintát és szemészetre is kell mennem. És szerintetek viccből talàlja ki a srác hogy vizeletmintát vesznek tőle jogsihoz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!