Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha a ti gyereketek 12évesen...

Ha a ti gyereketek 12évesen kiprobálná vagy rászokna a cigire. Ugyhogy láttad is amikor szivja akkor mit mondanál neki?

Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 19:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"ha már rászokott segítenék leszokni róla."

Azt kell megakadályozni hogy rászokjon. A leszokás még a felnőttet is megviseli ,hogy segítenél egy gyereknek, akinek ne adj' Isten még tetszik is a füstölés, leszokni róla???!!

2011. aug. 21. 20:11
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Jol van már,nem kell ebböl olyan ügyet csinálni,én 10éves koromtol cigiztem,edesanyam tiltotta,de a hatamögött elszivtam 10et,apam engedte elötte nem szivtam,csak 5öt.aztan 21evesen magamtol szoktam le!szerintem minel jobban tiltjak,annal rosszabb.
2011. aug. 21. 20:14
 13/16 A kérdező kommentje:

én dohányzok.anyum meglátott aztán lecseszett nagyon...apa se volt boldog, de normálisan megbeszéltüké s azt mondta ha esetleg rászoknék segit nekem bármibe!

rá is szoktam egy éve dohányzom.amugy 13vagyok.van egy szerelmem.nagyon eltérőek vagyunk.ő focizik vallásos nagyon-nagyon, és nem iszik nem cigizik...én pedig cigizek néha iszok ésem vagyok vallásos, de a tanulásra nagoyn is oda igyelünk mindketten!!mert sokat jelent számomra/számunkra hogy mi lesz nagy korunkba!miatta probálok leszokni.:)

amugy igen, megtiltották hát még jo hogy csináltam...:(

2011. aug. 21. 20:32
 14/16 anonim ***** válasza:
hát nem kéne csinálnod... bele fogsz betegedni és kiégsz 20 éves korodra amikor ezeknek kellene bejönnie
2011. aug. 21. 20:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon korán kezdted. Volt olyan osztálytársam, aki 12 évesen kezdte, és 19 éves korára minden reggel véreset köhögött. Akkor tette le.
2011. aug. 21. 20:55
 16/16 anonim ***** válasza:
57%

Én ezeket mutatnám meg és aztmondanám, keressen inkább más pótcselekvést pl kondi bicaj deszka, gitározás, játék gépen bármi ami nem káros.

[link]

[link] videót is nézd meg

[link] olvasd ezeket figyelmesen végig.

Azt is elmondanám, hogy ha később beteg lesz sok pénzbe fog kerülni az orvosi kezelés, mert a társadalombiztosítás egy idő után nem fogja a káros szenvedélyek következtében kialakult betegségek gyógyítását 100%-ban finanszírozni.

A pénzt jobb dolgokra is költhetné.

Haverokat is ezekkel szoktam biztatni.

Remélem tudtam segíteni.

Kérdező írtam privátot.

2011. aug. 22. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!