Ha a ti gyereketek 12évesen kiprobálná vagy rászokna a cigire. Ugyhogy láttad is amikor szivja akkor mit mondanál neki?
"ha már rászokott segítenék leszokni róla."
Azt kell megakadályozni hogy rászokjon. A leszokás még a felnőttet is megviseli ,hogy segítenél egy gyereknek, akinek ne adj' Isten még tetszik is a füstölés, leszokni róla???!!
én dohányzok.anyum meglátott aztán lecseszett nagyon...apa se volt boldog, de normálisan megbeszéltüké s azt mondta ha esetleg rászoknék segit nekem bármibe!
rá is szoktam egy éve dohányzom.amugy 13vagyok.van egy szerelmem.nagyon eltérőek vagyunk.ő focizik vallásos nagyon-nagyon, és nem iszik nem cigizik...én pedig cigizek néha iszok ésem vagyok vallásos, de a tanulásra nagoyn is oda igyelünk mindketten!!mert sokat jelent számomra/számunkra hogy mi lesz nagy korunkba!miatta probálok leszokni.:)
amugy igen, megtiltották hát még jo hogy csináltam...:(
Én ezeket mutatnám meg és aztmondanám, keressen inkább más pótcselekvést pl kondi bicaj deszka, gitározás, játék gépen bármi ami nem káros.
[link] videót is nézd meg
[link] olvasd ezeket figyelmesen végig.
Azt is elmondanám, hogy ha később beteg lesz sok pénzbe fog kerülni az orvosi kezelés, mert a társadalombiztosítás egy idő után nem fogja a káros szenvedélyek következtében kialakult betegségek gyógyítását 100%-ban finanszírozni.
A pénzt jobb dolgokra is költhetné.
Haverokat is ezekkel szoktam biztatni.
Remélem tudtam segíteni.
Kérdező írtam privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!