Leszokás lehetséges?
Figyelt kérdés
Aki már 2 és fél éve dohányzik nem folyamatosan voltak ihagyások(1 hónap , 2 hét stb) és nemindennap szív akoris plafon 2-3 szálat de a bulikba viszont 1 doboz elment és most le akarja tenni annak van esélye h kitisztul a tüdője
mátol nem gyujtokrá többet meg birom álni mert kibirom nélküle.
17 éves fiu.
2011. aug. 18. 11:52
1/8 anonim válasza:
próbáld ki a nikotin tapaszt, de nehogy dohányozz közben, mert akkor nikotinmérgezést kapsz
2/8 anonim válasza:
lehetséges. n 11 év után tettem le. ennek már több mint két éve. én rágózom helyette.
3/8 anonim válasza:
Csak tisztelni tudom az elhatározásodat. Én több mint 30 év után hagytam abba, már 4.éve lesz. Bizony, jól teszed, ha önszántadból hagyod abba. Meglátod, az étvágyad is jobb lesz, fokozatosa kitisztul a tüdőd, jobban fogod érezni az illatokat, az ízeket, reggelente nem fogsz köhögni és ami a legfontosabb, megmenekülsz a tüdőrák kockázatától. Sok sikert, és ha elhatároztad magad, akkor tarts is ki mellette.
4/8 anonim válasza:
Lehetséges. Faterom kb. 20 év után tette le, előtte nem volt rá képes. Valószínűleg azért, mert a papám szívelégtelenségben meghalt, és megijedt. Akarat kérdése.Próbált előtte rágót meg mást is,de igazából megijedt, és elhatározta, hogy nem fog rágyújtani. Azóta kb 15 kg-t hízott, rendesen eszik, és jobban néz ki, nem olyan vékony.
5/8 anonim válasza:
Persze, elszánt vagy:))))
Jól fogsz járni, mert a társadalombiztosítás egy idő után nem fogja támogatni 100%-ban a káros szenvedélyek következtében kialakult betegségek kezelését.
Vigyázz nehogy rászokj és így járj:
[link] videót is nézd meg
Keress más pótcselekvést ami nem olyan káros pl bicaj kondi futás úszás túrázás bmx deszka motor gitározás játék számítógépen:)
Remélem tudtam segíteni
Kérdező írtam privátot
6/8 anonim válasza:
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a támogatást azóta sem gyujtotam rá mióta ezt irtam! és nemis fogok :D köszönöm mindenkinek!:D
2011. szept. 9. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!