Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A pipa mennyire erős? (NEM...

A pipa mennyire erős? (NEM VÍZI! )

Figyelt kérdés

Esetleg valami fontosabb dolog amit tudni kéne a pipával kapcsolatban?

Nagyon kezdő vagyok,még csak most szeretnék venni egyet,sosem dohányoztam,csak régebben durván egy és fél doboznyi kék Golden Gate-t szívtam el pár hónap alatt.

Szerintetek így nagyon erős lesz? Esetleg megfájdulhat tőle a fejem,stb.?

Milyet vegyek? Az ízesített dohányok jobbak? Esetleg károsabbak? És maga a pipa mennyire káros? Nem használnám túl gyakran,kb. két héten alatt egyszer.

2011. aug. 10. 09:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod, hogy a pipafüstöt nem szokás letüdőzni? Csak "pöfékelni" szájban ízlelgetni, majd kifújni, tehát a fejed nem hiszem, hogy megfájdulhat tőle. Szóval nem azt az "élményt" nyújtja, mint a cigaretta, nem okoz nikotinfüggőséget, sem tüdőrákot, viszont szájrákot okozhat, ritkán, rendszeres pipásoknál. Nem károsabb az ízesített, mint a sima, egyéni, kinek mi jön be. Puding próbája az evés.
2011. aug. 10. 10:05
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi!!!!

Sokat segítettél! :)

És még lehetne egy kérdésem?

Szerinted melyiket válasszam?

[link]

[link]

[link]

[link]

A csutkapipa károsabb valamennyivel?

2011. aug. 10. 10:15
 3/7 A kérdező kommentje:
És mi az,hogy betörési időszak?
2011. aug. 10. 10:16
 4/7 anonim ***** válasza:
(Első voltam)Én sem vagyok tapasztalt, de találtam neked egy jó oldalt: [link] szerintem itt mindent megtudsz. A betörés szerintem az, hogy a dohány átjárja a pipát, átveszi az ízét, ezért érdemes olyan ízt választani, amit később is szívni fogsz. Lehet, hogy evégett érdemes volna azzal a kínai csutkapipával kezdeni, hogy megtapasztald, melyik íz neked a legjobb.
2011. aug. 10. 10:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi!! :D:D
2011. aug. 10. 10:25
 6/7 anonim ***** válasza:
A betörés az, amikor a dohány egy viszonylag vastag védőréteget képez az égéstermékből a pipa falán. ez megvédi attól, hogy a maga a fa megégjen. amikor takarítod, akkor is vigyázni kell, hogy ez a réteg ne sérüljön. 5-6 használat után alakul ki.
2011. aug. 10. 23:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. aug. 11. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!