Mit gondolsz a marihuánáról?
Próbáltad már?
Fogyasztasz rendszeresen?
Mi a véleményed róla úgy általában (hosszú ill. rövidtávú hatásai)?
első 14:27-es vagy
A kapudrog témát illetően lemaradt:
Elsődleges kapudrog az alkohol. Abban a vonatkozásban nem tekinteném kapudrognak a marihuánát, hogy nem elég, erősebb kell, ezért az illető mást is kipróbál. Ez a gondolatmenet ugyanúgy az alkoholra is levezethető, viszont egy szinten mégis igaz. Nem az élvezet miatt az, hanem a vásárlás módja miatt. Mivel dílertől vesszük, neki érdeke hogy keressen rajtunk, mással is megkínál, aki hülye persze belemegy. Itt megint csak egy erős jellemre van szükség és nemet kell mondani. Vagy keressünk olyan dílert aki csak füvet árul.
Pfffff...nah az biztos nem füvet szívott aki a "tönkrement" barátságokról beszél... Az csak fű...vicces cigi...olyan amikor cigizel meg iszol..
Az kérlek szépen már tolta a bélyeget mert nem volt elég a cucc...csak arról te nagyon nem tudtál ...
Mi néha szoktunk füvezni...Érdekes egy barátságom se ment tönkre pedig van olyan aki "elítéli" de hát nem nyomjuk mi keményen..maximum 2-3 havonta...a nagy bulik elejéig...
De van kemény fogyasztó barátom és eszembe se jutna elpártolni tőle...Talán ezért nem nyom keményebb cuccot...
Hát ha tönkre ment a barátságotok akkor az nem CSAK rajta múlt toleráns kis barátom...
Egyetértek azzal a válaszadóval, aki legalizálná.
Valamint osztom azt a véleményt is, miszerint az alkohol jóval veszélyesebb.
OFF: Nem tudom, ki az a paraszt, aki lepontozza a válaszadókat a véleményük miatt, én mindenesetre köszönöm a válaszokat, hasznosnak találtam őket.
18-as vagyok.
Na, az előbb nagy nekibuzdulásomban felmentem a Kendermag Egyesület honlapjára és regisztráltam is + pártoló tag is lettem.
Sajnos az Egyesületről már évek óta nem igazán lehet hallani, nem tudom, hogy ennek a vezetők lustasága-e az oka, vagy pedig az, hogy ellehetetlenítették őket.
Azért mindenesetre a megmozdulásaikkal régen ők
egy remek szervezet voltak és nemzetközi akciókba is bekapcsolódtak. Szeretném, ha felébrednének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!