Nem mindenkinek való a dohányzás?
Nem dohányzom,, csak egyszer kipróbáltam milyen, megkértem ismerősömet, hogy adjon egy szálat. Elszívtam, furcsa volt a füst íze. Azt hittem, oké ennyi.
Aztán nem.
Kb reggel szívtam el a cigit 8-9 körül. Aztán ittam, ettem, fogat mostam, és még mindig éreztem a cigi füstöt a számban, meg a nyelvemen. Megint ettem, ittam, megint fogat mostam, és még mindig tisztán éreztem azt az erős ízt.
Este 10 kor is éreztem, amikor egymás után 2x még fogat mostam, meg ittam.
Rohadtul zavart, hogy érzem a füst ízét, szagát.
Ismerősöm csak röhögött mikor mondtam neki, azt mondta neki ilyen nem volt az elején sem.
Meg lehet ezt szokni(nem akarom)
Lehet, hogy nem bírnék rászokni emiatt.
Volt már így valaki?
A dohányzás SENKINEK nem való.
Mázlid van. Nekem is az volt, doh. után másnap olyan hányingerem lett, meg majd szétrepedt a fejem. Képzelheted, mennyire kívántam utána a cigit. :)
Az elején szinte mindenki rosszul lesz tőle, mivel senki szervezete sincs hozzászokva a méreganyagához. Van aki kevésbé reagál rá és van aki csak nem vallja be.
A cigi senkinek sem ízlik először, szép lassan szokik rá mindenki.
Én még hánytam is tőle amúgy, úgyhogy duplán nem sok kedvem van szívni. Most már amúgy kifejezetten örülök is, hogy nem szoktam rá. A húszas évei végén a legtöbben már elérnek odáig, hogy le kéne szokni. Viszont rettenetesen nehéz már ennyi idő után..
A DOHÁNYZÁS SENKINEK SEM VALÓ!!!
Örülj neki,hogy így reagált rá a szervezeted,mert így legalább nem akarsz rászokni!
Mondjuk én nem voltam így soha,csak max. 10 percig éreztem a füst ízét,mindenféle fogmosás nélkül,csak kajáltam meg piáltam utána.
Senkinek nem való a dohányzás.Igen nekem is így volt!!!
De ne szokj rá a cigire.Én 4 év után szoktam le a cigiről szerencsére:)
Szerintem ciki a cigi semmi értelme hogy rászokj.A tüdődnek levegő kell nem pedig füst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!