Mióta cigiztek? Mennyit naponta? Nem féltek, attól hogy
emiatt meg fogtok halni?
Jó, hogy mondod, megyek is pettyezni a tüdőmet ;D
2011. júl. 31. 22:31
Üdv, én kb. 3 hónapja bagózok, és sokkal többet segít, mint amit árt:
- Ha ideges vagyok, nem eszek folyamatosan. 180 cm/105kg az nem volt jó, és a futás csak 90-ig vitte le. Sütit/hamburgert egyáltalán nem eszem, régen már második nap hiányzott.
- Sokkal kevesebbet iszok, és nem rendszeresen. Még az árát is behozza a cigi.
- Körömrágást megszüntette.
- Kevesebbet veszekszek másokkal.
Ezek mellett ha azt mondják, meghalok tüdőrákban, legalább jobban érdekel mennyi időm van addig. Amúgy pedig szivesen leszoknék, mert a mai napig útálom a szagát, lakásba nem is cigizek.
2011. aug. 5. 02:26
43/51 A kérdező kommentje:
Jó. Nem kérek több választ a kérdésemre. Csak majd legyen aki fogja a kezeteket amikor megfulladtok.
Tényleg nem kérnék több választ.
44/51 A kérdező kommentje:
Hiába....akkor is kapsz xDD
Mi csak válaszoltunk a kérdésedre. Az, hogy nem értesz egyet és így hisztizel....EZ az ami szánalmas. :P
2011. aug. 6. 18:33
46/51 A kérdező kommentje:
Szánalmas? Apukám 2 napja halt meg. Tüdőrákban.
És tényleg nem érdekeltek.
Részvétem...de....és nem akarok szemétnek tűnni, de ez a te bajod...azért mert neked egyik rokonod ebbe halt bele (bár tüdőrákot nem csak a dohányosok kapnak), még nem kéne a többi embert *nem idézek milyen* jelzővel illetned.
2011. aug. 7. 22:20
Én a betegségektől félek, most hogy iskola van ezerszer kevesebbet, de napo 3 szál alá akarok menni. A napi 1 doboz kibírhatatlan, anyagilag is.
2011. szept. 18. 20:20
49/51 csakegypali válasza:
XDD... szivjátok:) Kemények vagytok!:D Stresszeltek? Basszátok meg mert anyám 2 gyereket nevel hivatalban osztályvezető rengeteg a nyomás van hogy 24 órát lehuz igen multhéten nem aludt 2 napot,rengeteg munka felelősség.És tudjátok mit mondott nekem? Inkább legyek egy csóri utcaseprő csak soha ne cigizzek,mert nem akarja látni hogy leamortizálom magam. És nem hiszem hogy valaki anyámtól sokkal stresszesebb lenne. Apám cigizett 15 évig anya leszoktatta. Mondta hogy csak azért cigizett mert a többiek is szóval nem kell a stressz állarca mögé bujni,igen függők vagytok ennyi csak sjnálni tudlak titeket. Amugy anya munkatársa dohányzik nem tudom hány éves olyan 65 öt néztem ki csodálkoztam hogy dolgozik mire mondja anya hogy csak 46 éves.Undorító. Meg miaz hogy szmog?XDD Mo-on azért nincs olyan sok nagyváros meg akkor is. Én mondjuk városban élek de nem fulladozok meg ezek. Igen lehet az is káros de ti tesztek rá még egy lapáttal. Meg hogy valamibe meg kell halni. Erről is van sztrorim anya mikor korházba került pont egy tüdőrákos mellé tették be. Olyan fájdalmai voltak a legerőssebb fájdalomcsillapítók szart se értek meg akart halni szenvedett hát csak annyit mondok hogy nem annyi lesz hogy tüdőrákod lesz és másnap meghalsz fájdalommentesen.Fogod te még kivánni a saját halálodat ha esetleg tüdőrákodlesz. De csináljátokXD olyan "jó" nézni egyszerűen sírni támad kedvem, olyan szánalmas. Meg mi az hogy cigi mellet sportolsz majd meglátszik 5 év mulva xdd. Komolyan mondom szánalmas. :DDDDDXDDDD
2012. júl. 28. 19:34
50/51 csakegypali válasza:
Am meg az is nyilvánvaló hogy az alacsonyabb értelmi képességű emberek dohányoznak:)
2012. júl. 28. 19:38
Kapcsolódó kérdések: