Mióta cigiztek? Mennyit naponta? Nem féltek, attól hogy emiatt meg fogtok halni?
Én soha sem cigiztem de elmondhatom az ismeretségemben lévő nagy dohányosok tüneteit
nagy dohányos alatt napi legalább 5 szálat értek
1. alacsony tüdőkapacitás(nem tudnak futni mert kifulladnak) egyébként egyikük sem sportol így sem jelentős izomerő sem normális testalkat sem jellemzi őket aminek ugye a másik nem nem örül.
2.büdös lehellet ezt a dohányosok sajnos nem érzik mert ők ugye ebben élnek, sárga fogak, a bőr látványos öregedése ráncosodása ami meglepő hogy 20 éves haverjaim közt van amelyiket már 40nek nézik viszont ők durván dohányoznak már 15 éves koruk óta napi több dobozzal(mondani sem kell hogy az első pont rájuk duplán igaz).
3 A tüdő rákról ugye senkinek sem kell orvosi statisztikákat mutogatni(valamelyik kommentelő beszólt hogy semmi köze az egyiknek a másikhoz, hát lehet hazudni magunknak de másokat ne vezessünk már félre kérem szépen, ez ugyanaz mint az alkoholistáknál hogy nem akarja bevallani magának hogy beteg).
4 nem véletlenül nevezi az orvostudomány a cigit és az alkoholt legális drognak de ide lehetne sorolni a cukrot is ami csupasz formájában nem található a természetben stb.
5 kapható elektromos cigi csere patronokkal ahol vízgőzt szívsz be nikotinnal és néhány ezresből megoldott majdnem oylan jó mint a hagyományos cigi de ami a legfontosabb hogy nem gyilkolja le az életedet :)
Hát én napi fél doboz cigit szívok de mellette eljárok futni is...lehet h nem tudom a 4 km-t lefutni megállás nélkül, de nem is fulladozok...akkor hogy van ez? xDD
Amúgy meg miért kell itt játszani a szentfazekat? Aki le akar szokni majd lefog, de nehogy azt higgyétek, hogy a papolásotoktól le fogjuk tenni a cigarettát. Tisztában vagyunk a káros mellékhatásokkal, SZÁLLJATOK MÁR LE RÓLUNK!!! Akaszkodjatok rá a dagadtakra(mert nem hiszem, hogy az kevésbé káros, mint a dohányzás), vagy az alkoholistákra stb. Azért néznek le egy embert mert cigizik?! Akkor most ki a bunkó itt??? Egy betegesen kövér embernek mikor szóltok majd be, hogy : FÚÚÚJ TE UNDORÍTÓ DAGADT DISZNÓ, MENJ MÁSHOVÁ ZABÁLNI!!!...erre befizetnék...
LE LEHET PONTOZNI, NEM ÉRDEKEL!!! (bocsi h kiakadtam, de már elegem van)
aki itt bunkó az te vagy:) egy ember betegségtől is lehet kövér te... és áruld már el milyen anyagot bocsát ki egy kövér ember amivel károsítja a környezetet vagy akörnyezetében élők egészségét? azt hiszem semmilyet. ha kényszeresen zabál, akkoris betegnek számít, CSAK magában tesz kárt, nem úgy mint azok az önző (nem általánosítok, nem egy ilyen embert ismerek) felfogású dohányosok akik szándékosan mások pofájába fujkodják azt az undorító sz*rt. nemis értem.. még ha szivárvány színű csillámporos füstöt fújnátok ki belőle és incsifincsi íze lenne megis érteném...de ez? full undorító az íze, na meg kinek van kedve egy olyan embert lesmárolni aki az előbb pöfékelt el ipari mennyiségű cigarettát. egyenesen kiábrándító, ahogy a szülőknek is az amikor a 14 éves apuci szemefénye kislány hazaállít olyan ótvar büdös füst szaggal hogy az nemigaz...
igazad van utolsó hozzászóló, a papolásunktól nem fogtok leszokni, ÉPP EZ A BAJ! szánalmas emberek:D (nem ettől nem vagyok rasszista mert leszarom ha néger, ha kinai, ha zsidó vagy bármi, a saját maga döntése hogy elkezdi szivni azt a sz*rt vagy nem) jogosan vagyok felháborodva mert nem csak te élsz a kib*szott földön és kurv*ra ez az egyetlen bolygó ahol lakhatunk ugyhogy lehetne szivetek...
Igen, abban egyetértek veled, hogy az bunkóság amikor nagy tömegben szívják a cigit. Ez intelligencia kérdése, én speciel buszmegállókban, vagy ahol sok ember van egy helyen, nem gyújtok rá. Abban is igazad van, hogy ezzel a környezetnek is ártunk. DE...a cigi negyedannyi szennyezést sem okoz a levegőben, mint pl. a fújós dezodor. Persze attól még szennyez ez igaz :). Igen, valaki nem tehet róla ha kövér, de aki már rászokott a dohányzásra az nem beteg? Mi kezdtük el az igaz, de a rászokottakat nem lehet sajnálni (engem mondjuk meg lehet tőle kímélni)...mert az alkoholistákat is szánjuk nem igaz? Sok kövér is magának köszönheti, ahogy kinéz. (Pont volt egy ilyen dohányosok és elhízottak kérdés a Super Size Me című filmben). A másik pedig, hogy én nem használtam trágár szavakat a kommentemben...ezzel is magadat minősítetted :P
Nem akarok vitatkozni, mert ebben a vitában nem lehet győztes. Megértem az antisok nézőpontját is, nem vagyok egy s*ggarc. ÉN is betiltanám amúgy a dohányzást a buszmegállókban stb., de az lenne a legjobb, ha lennének dohányzásra kijelölt zárt helyek, amik normálisan vannak szellőztetve, mert ami van az rosszabb, mint a legelhanyagoltabb kocsma :S
Na jól van. Be lehet fejezni. Abszolút nem vagyok kíváncsi a sok senkiházi, ideggyenge dohányosra. Én csak feltettem egy kérdést amire normális válaszokat vártam.
Szívjátok csak és áltassátok csak magatokat. Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!