Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mióta cigiztek? Mennyit...

Mióta cigiztek? Mennyit naponta? Nem féltek, attól hogy emiatt meg fogtok halni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 13:44
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
73%
3 éve dohányzom. napi fél dobozzal szívok, eddig (ha lenne többre pénz, szerintem nem állnék meg fél doboznál). valamiben meg kell halni. Mi legalább tudjuk, mi lesz az. :)
2011. júl. 24. 14:33
 12/51 anonim válasza:
60%
7 eve cigizek napi 2 doboz, es en ugy vagyok vele hogy egyszer valamibe meg kell halni
2011. júl. 24. 22:22
 13/51 anonim ***** válasza:

12 éves korom óta szívtam, most 20 vagyok, pár hónapja hagytam abba úgy rendesen. Ugye az elején nem volt ám rendesen pénzem, ezért azt szívtam, amihez hozzájutottam, olyan patkánymérgeket is, mint a piros priluki, ami mondjuk még mindig hatszor egészségesebb mint a dekkek, amiket összeszedegettem. Utána már volt egy kevés pénzem, és megengedhettem magamnak a bolti cigiket a tekerés helyett, viszont sosem ment egy fél-egy doboznál több egy nap átlagban. Igazából teljesen hullámzó volt ez nyolc évig, egy péntek este el lehetett szívni másfél-két dobozt, és másnap lehet csak 1-2 szál kellett.

Nem a haláltól féltem, a sport miatt tettem le, így sokkal jobban bírom.

2011. júl. 25. 14:26
 14/51 anonim válasza:
A papám kb 20 évet dohányzott mielött abbahagyta. Azóta több műtéten esett át és a daganat áttevődött a gerincébe és az agyába. Az utóbbi 2 hétben kómában volt és gépek tartoták életben.
2011. júl. 25. 23:59
 15/51 anonim válasza:

az utolsónak írnám meg neked is

Nagymamámat 5 éve műtötték tüdőrákkal akkor az egyik tüdő lebenyét távolították el több héten kersztül élet-halál közt mozgott de felépült egy féléve ismét kiújujlt a daganat a gerincébe későn vették észre ezért semmit enm kapott július 4.-én halt meg 71 évesen

én eddig 3 hónapot dohányoztam (Mamám miatt) ő is mint a nagyapám egyik napról a másikra tették le a cigit akárcsak én azért mert nem akarom hogy az unokáim úgy lássanak mint én a Mamámat

ja igen én napi 3-4 szálat füstöltem el

2011. júl. 26. 22:34
 16/51 A kérdező kommentje:

Hát igen. Addig nem fél senki sem a ráktól míg nem éli át. Legyen az a dohányos, vagy valamelyik hozzátartozója.

Azért azon megdöbbentem, hogy ennyire nem érdekeli azt, aki cigizik, mert "valamiben meg kell halni". Csakhogy abba senki nem gondol bele, hogy megéri-e a majdani szenvedésekért, fulladásokért szívni? Hisz ennyin múlna csupán: le kell tenni. Nekem ez így nem érte meg.

Ja és szerintem nem mindegy mikor, hogyan, miért megyünk majd el. És a családnak sem.

2011. júl. 27. 05:51
 17/51 anonim ***** válasza:
91%

Én 15 éves koromban kezdtem el dohányozni, ennek köszönhetem a kosárlabdázó karrierem végét is (pech xD). De be kell valljam, hogy én SZERETEK cigizni és a közeljövőben nem tervezem a leszokást. Szerintem a halál az halál, tök mindegy mitől következik be a vége ugyanaz. A tüdőrákos meg stb. téma meg már a könyökömön jön ki. Tudjátok hány ember hal meg úgy tüdőrákban, hogy egy szál cigit sem szívott?! Ok nekünk több rá a lehetőség de nem mindig ezzel kéne jönni. A dédipapa anno dohányzott, szivarozott és rágta a bagót is...92 évesen hunyt el...elaludt és többé nem kelt fel. Szóval higgyétek el, a szmog meg társai még rosszabbak mint a cigi. A másik meg, hogy mindenki a büdös bagóst vágja a fejünkhöz. Kíváncsi vagyok, a sok kövér disznónak mikor mondjuk majd, hogy HAGYD ABBA A ZABÁLÁST MERT A SZÍVEDBŐL NEM LESZ MÁS MINT EGY NAGY ZSÍRGOMBÓC ÉS EBBE FOGSZ BELEDÖGLENI!!!. Jah és a mekis kaját reklámozzuk, az alkoholt szintúgy, a cigit pedig tilos. Már nem azért, de ha dohányzok, akkor nem ugrok ki egy autó elé vagy fulladok bele egy 5cm-es pocsolyába...ÉÉÉÉRDEKES :S

19/L

2011. júl. 27. 14:27
 18/51 anonim válasza:
44%

Csak azt elfelejti az összes k.cs.g cigis, hogy azt a rohadt füstöt nem csak ő szívja, hanem minden normális ember is (körülötte). Míg a kövér disznók és a piás majmok is csak* maguknak ártanak. Szóval szerintem az összes cigis duguljon el. Ha rajtam múlna én legalább 3-4 szeres áron adnám/doboz.

csak* = Ha elnézünk az felett, hogy az egészségtelen életmódjuk miatt a kórházi kezeltetésükért nekünk normális embereknek is kell fizetnünk. Persze ez a cigis b.rm.kn.l is igaz.

ui.: Elnézést kérek azért ha valahol netán egy kicsit durvábban fogalmaztam, de nem kicsit felhúzom magam mikor néhány állat annyival elintézi, hogy "valamiben meg kell halni", de az nem érdekli, hogy buszmegállókban is cigiznek, ahol az ártatlan kisgyerek is beszívják a füstöt.

2011. júl. 27. 19:38
 19/51 anonim ***** válasza:
97%

Azért NE általánosítsunk! Én ha látom, hogy valaki kisgyerekkel, vagy babával áll a közelemben, akkor félre állok. Sőt én nem szeretek tömegben cigizni, mert tisztában vagyok a passzív dohányosok reakcióival. Szóval ez igazából intelligencia kérdése. Csak azt nem értem, hogy miért nem lehet külön helyeket kijelölni ahol nyugodtan cigizhetünk? Mert ha van, az undorító és semmilyen szellőztetés nincs(ha zárt helységről beszélünk). Mondjuk abban egyetértek a nemdohányzókkal, hogy a bárokban stb. nem engedném a bagózást. Nem tart semeddig sem kimenni. Én legalábbis így látom.

KEDVES ELŐTTEM VÁLASZOLÓ! Légyszíves mellőzd a sértő megjegyzéseidet, mert nem vagyunk kevesebbek nálatok semmiben sem...kösz.

2011. júl. 28. 01:06
 20/51 anonim ***** válasza:
93%
Jah és azon senki sincs felháborodva, hogy szegény ártatlan kisgyerek mennyi szénmonoxidot, kéndioxidot meg nitrogénoxidot stb. lélegez be? Persze az is igaz, hogy a dohányos csak a főfüstöt szívja le ami a cigi káros anyagainak 1/3-a...ezzel tisztában vagyok, de azért ez már röhejes, hogy mindent a cigire fognak rá. Régen sokkal több ember szívta, mégsem volt ez a nagy hűhó...Manapság már semmi sem egészséges, de mindenben minket kell okolni, mert az a legkönnyebb.
2011. júl. 28. 01:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!