Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy lehet leszokni a Dohányzá...

Ismeretlen7 kérdése:

Hogy lehet leszokni a Dohányzásról?

Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 20:00
1 2
 1/11 anonim válasza:
nehezen...
2011. júl. 20. 20:05
 2/11 anonim ***** válasza:
Én ezt az [link] -t próbálnám be.
2011. júl. 20. 20:06
 3/11 A kérdező kommentje:
a tapaszoksesegitenek
2011. júl. 20. 20:06
 4/11 anonim ***** válasza:
Írt valaki ilyet? Inkább nézd meg a linket, ne legyél rest elolvasni az egész oldalt, mert ha erre is lusta vagy, akkor soha az életben nem fogsz leszokni.
2011. júl. 20. 20:08
 5/11 anonim ***** válasza:

Próbálkozz először akaraterővel, és minden nap tedd be a cigi árát egy dobozba, így lesz, ami hajt előre.

e-cigaretta, tapaszok, és később bevezetik majd a vakcinát is. Akupunktúra és biorezonancia kezelésekre is lehet járni. Van választék, és ha tudod magad tartani, akkor fokozatosan is le lehet szokni, ha pl 1 dobozzal szívsz el egy nap, az óránkénti rágyújtást jelent. azaz, holnaptól egy héten keresztül 2 óránként gyújtasz rá, utána lévő héten 3 óránként, és így tovább. elmész 3 szálig, utána lévő héten már rá sem kell gyújtani.

2011. júl. 21. 08:04
 6/11 anonim ***** válasza:

Helyes és jó döntés!

Ha már elhatároztad hogy szeretnél a függőségtől megszabadulni az jó hozzáálás.

Szerintem meg fogod tudni csinálni, ha nem az első akkor a második harmadik stb próbálkozásra. Nem szabad feladni ha elsőre nem sikeül, hanem aztmondani akkor is meg fogom csinálni.

Türelmesnek kell lenned mindeképp.

Az elején elképzelhető hogy ingerült leszel stb de ki fogod bírni, úgy álljál hozzá hogy ki akarod bírni.

Nagy önfegyelem és önuralomra lesz szükséged, de meg tudod csinálni hidd el, bízz magadba hogy erős vagy.

Sproltolj sztem, kondi bicaj futás úszás bármi jó.

Esetleg játszál a gépen cs, ut, flatout2.

Vagy gitározz az is le tudja kötni az embert.

Amikor úgy érzed hogy beadnád a derekad nézd meg ezket a linkeket és legyél elszánt, te sokkal erősebb vagy mint az bűzrud, te fogysz kijönni ebből győztesen és kész, nem fogja az élted minden egyes percét uralni, újra olyan lesz mint régen.

[link]

[link] videót is nézd meg

[link] olvasd ezeket figyelmesen végig.

Haverokat is ezekkel szoktam bíztatni.

Remélem tudtam segíteni.

(Elnézést, ha több helyen olvasható)

2011. júl. 21. 12:31
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem gyújtasz többet rá!
2011. júl. 21. 14:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Kell valaki aki támogat benne, nem kell olyan aki rábeszél megkínál dohányzik, ad. Ha ez megvan akkor nem gyujtassz rá. Aki lassan kezdd el leszokni nem fog. 93kg voltam, cigiztem. Most vagyok 70és a cigifüst bántja az orrom, mert egy órát tudok futni.
2011. júl. 22. 11:27
 9/11 anonim ***** válasza:

Az elektromos cigi nekem nem vált be. Kb arra jó, hogy dohányzósat játssz. A fent linkelt oldal egy a sok közül. Rengeteg féle patron létezik, amit én használok, 1 patron kb 2 szálnak felel meg és egyáltalán nem csillapítja a nikotinéhségemet, ráadásul borzalmas íze van :) Annyi a szépsége, hogy 2000 (kettőezer)Ft-ba került a készülék 3 töltővel (USB, autós, hálózati) és hozzá 10 patron. Ezt csak azért írom le, nehogy valaki vegyen ennél többért. Bármelyik nyaralóhelyi kacatárusnál, bucsuban lehet venni ennyiért.

Amugy leszokni belső elhatározás alapján lehet. Egyszer letettem 1 hónapra, 16 évnyi erős dohányzás után. Egy pillanatig sem hiányzott és nem kívántam meg másoktól. Aztán hoztam egy rossz döntést és újra rágyújtottam :(

2011. júl. 28. 00:48
 10/11 anonim ***** válasza:

ma 00:48

Én még nem próbáltam, de ismerősöm mondta, hogy ő is vett ilyen olcsót, de az semmit nem ért és köze sincs hozzá ami egy normális márkás.

2011. júl. 28. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!