Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 15-20 évesek, miért cigiztek?

15-20 évesek, miért cigiztek?

Figyelt kérdés

Leírnátok, hogy mióta, mennyit és milyet? Kort és nemet is szeretnék! :D

(kioktatást tőlem NEM kaptok ;) )

2011. júl. 5. 11:20
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
én csak annyit kérdeznék még töletek,hogy amikor elöször rágyujtottatok akkor milyen volt??vagy aki heti 1-2 szálat sziv az olyankor mit érez?????kérlek válaszoljatok
2011. aug. 3. 19:40
 12/31 anonim ***** válasza:

Arany Marlboro (gold), vagy kék Dunhill... Most vettem egy szürke kentet kíváncsiságből, és majd elhánytam magam úgy kaparta a torkom... :/ olyan 1 éve tolom, napi 3 szál (valamikor több, vmikor kevesebb)

16/F

2011. aug. 3. 20:44
 13/31 anonim ***** válasza:

19:40esnek:

Amikor először rágyujtottam akkor nagyon rossz volt, kb. pont ilyennek képzeltem el. Elhatároztam h többet nem fogok. Aztán amikor megkínáktak akkor már nem izgultam ert tudtam már h milyen, és elszívtam. Aztán rá két hétre már megtanították hogy hogy kell letüdőzni. És rákattantam. Akkor kb. heti 3mat szívtam és nagyon jól esett. De sajna már napi -nál tartok... :/

15/F

2011. aug. 3. 20:48
 14/31 anonim ***** válasza:
*3-nál :$
2011. aug. 3. 20:50
 15/31 anonim ***** válasza:

Csak alkalmanként, ha úgy vesszük partydohányos vagyok. Viszont akkor zsinórban szívom a szálakat, mint egy láncdohányos. Néha veszek magamnak 1-1 dobozzal (kb. félévente 4 db), de inkább tarhálok. Arany marlboro vagy kék multi, ha én veszem. 14 éves koromban próbáltam ki először.

17/L

2011. aug. 3. 21:37
 16/31 anonim ***** válasza:

Azért, amiért a 30-40 évesek. Unalmas már. Rettentő kevesen cigiznek azért, hogy menőnek látszódjanak. A legtöbb ilyen korú már cikinek tartja, ponthogy. Szerintem meg nem határoz meg semmit. 2 éve sajnos, napi 8 kék dunhill

14/f

2011. aug. 4. 00:15
 17/31 anonim válasza:

19:40: én egy olyan 5-6 hónapig heti 2-3-4 cigit szívtam piros marbit első sokkal jobb volt mint amire számítottam akartam is dohányozni de rászokni nem akartam viszont olyan se akartam lenni aki egyszer elszív 10-et majd hónapokig semmit se

szóval az ilyen adagra is rálehet állni, meglehet szokni és nem olyan mintha mindig első lenne max ha 1/1.5 hét kimarad akkor rosszabb mint az első de amúgy nem

2011. aug. 4. 01:02
 18/31 anonim válasza:
hát én most kb 1 hete próbáltam ki a cigit úgy h letüdőztem akk is megkínált az 1ik barátom 1sőnek jóvolt másodiik is elmegy 3.nál már szédültem hányingerem volt aztán elcsórtam apámtól 1 szálat és elszívtam kb 3/4 éig és baromira rosszul voltam és elhatároztam h sose szívok 1 szált se majd elválik h h lesz....am 13 éves vok :D
2011. aug. 4. 01:24
 19/31 anonim ***** válasza:
sok éve, napi 1,5-2 doboz pall-mall kék, néha az a vöröses
2011. aug. 4. 14:56
 20/31 anonim ***** válasza:
jah, 18 f
2011. aug. 4. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!