15-20 évesek, miért cigiztek?
Leírnátok, hogy mióta, mennyit és milyet? Kort és nemet is szeretnék! :D
(kioktatást tőlem NEM kaptok ;) )
Arany Marlboro (gold), vagy kék Dunhill... Most vettem egy szürke kentet kíváncsiságből, és majd elhánytam magam úgy kaparta a torkom... :/ olyan 1 éve tolom, napi 3 szál (valamikor több, vmikor kevesebb)
16/F
19:40esnek:
Amikor először rágyujtottam akkor nagyon rossz volt, kb. pont ilyennek képzeltem el. Elhatároztam h többet nem fogok. Aztán amikor megkínáktak akkor már nem izgultam ert tudtam már h milyen, és elszívtam. Aztán rá két hétre már megtanították hogy hogy kell letüdőzni. És rákattantam. Akkor kb. heti 3mat szívtam és nagyon jól esett. De sajna már napi -nál tartok... :/
15/F
Csak alkalmanként, ha úgy vesszük partydohányos vagyok. Viszont akkor zsinórban szívom a szálakat, mint egy láncdohányos. Néha veszek magamnak 1-1 dobozzal (kb. félévente 4 db), de inkább tarhálok. Arany marlboro vagy kék multi, ha én veszem. 14 éves koromban próbáltam ki először.
17/L
Azért, amiért a 30-40 évesek. Unalmas már. Rettentő kevesen cigiznek azért, hogy menőnek látszódjanak. A legtöbb ilyen korú már cikinek tartja, ponthogy. Szerintem meg nem határoz meg semmit. 2 éve sajnos, napi 8 kék dunhill
14/f
19:40: én egy olyan 5-6 hónapig heti 2-3-4 cigit szívtam piros marbit első sokkal jobb volt mint amire számítottam akartam is dohányozni de rászokni nem akartam viszont olyan se akartam lenni aki egyszer elszív 10-et majd hónapokig semmit se
szóval az ilyen adagra is rálehet állni, meglehet szokni és nem olyan mintha mindig első lenne max ha 1/1.5 hét kimarad akkor rosszabb mint az első de amúgy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!