Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek sikerülni fog a...

Szerintetek sikerülni fog a leszokás?

Figyelt kérdés
Sokan mondják hogy én még csak egy éve cigizek és ezért nem alakulhatott ki függőség.. De bizony nagyon is kialakult, és most ott tartok, hogy lassan 2 hete nem gyújtottam rá. Eddig borzalmas volt de kezd könnyebb lenni. Ma az egyik barátom felajánlotta a cigit meg előttem szívták és nemet tudtam mondani. Szerintetek sikerült/sikerülni fog?
2011. jún. 29. 23:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Tedd fel ezt a kérdést 1 hónap múlva állítólag az első hónap a legkritikusabb. Ha utána nemet mondasz akkor csak sikerül.
2011. jún. 30. 00:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Nehéz dolog. De azért elég ügyes vagy, hogy 2 hétig nem gyújtottál rá. Kérd meg a barátaidat, hogy ne kínáljanak cigarettával. Vehetnél vizipipát (ha nincs) és akkor talán nem hiányozna annyira az érzés. Bár én nem tudom mivel sosem dohányoztam.
2011. jún. 30. 00:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Első válaszadónak annyit,hogy én 2 hónapig nem szívtam.. Elég jól birtam már,felmérgeltek,rágyujtottam.. azóta is szívom:(
2011. jún. 30. 13:54
 4/4 anonim válasza:

Csak rajtad múlik, hogy sikerül e leszoknod. Lehet, hogy közhelynek tűnik, de akaraterő kérdése. Én 15 évesen szoktam rá a cigire és most nem rég sikerült letennem a cigit egy tuti módszerrel (20 éves vagyok). Nekem a meditáció bevált. Nem írom le, hogy mit csinálj, mert az túl hosszú lenne.(Ha érdekel olvass utána).

Pár hasznos tipp a leszokás könnyítésében:

- Étkezések után fogmosás, szájvíz használata(a menthol csökkenti a nikotin éhséget)

- se kávé, se alkohol addig amíg nem érzed magad elég erősnek, hogy kibírd utána cigi nélkül.

- Foglald le magad. Ne unatkozz, mert akkor a gondolataid megint a cigire fókuszálódnak.

Nagyjából ennyi.

További szép napot!

2011. júl. 1. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!