Melyik a károsabb: a cigi vagy a dohányból csavart cigi (amit valaki saját maga csavar)? És mi a különbség a kettő között?
10:34:
Igazad van abban, hogy mindennek tobbtenyezos hattere van. Ezt el is ismertem. Nem is ez a gond. A statisztikakhoz hozza voltunk szokva, hogy hazugsagok. Talan a politikaban ma is azok. Regen ugye hamisitottak az egeszsegugyit is, hogy jobb szinben tuntessek fel az orszagot. Ma mar nem igy van. Bar jobb lenne.
A statisztika nem az osszes embert hasonlitja ossze. Mindig csak alcsoportokat, akik pl. hasonlo korulmenyek kozott eltek. Tehat pl ivott es dohanyzott vs. nem ivott es dohanyzott. (es persze van vagy 10 ilyen parameter) De legyen igazad, nem fogom megmondani 100%-ban, hogy ez az ember tuti ettol halt meg.
12:04:
Remelem ezt magad sem hiszed el.
Egyreszt a passziv dohanyzas nem a szomszedodra karos. Tehat senkit nem erdekel, hogy Te a hazadban cigizel, mert az hozzam bizony nem jut el. Valoban a legszennyezeshez kepest szamomra elenyeszo, hogy te szivsz e. Tudod kinek nem az? A gyerekednek baratom, neki. Meg a felesegednek. De az nyilvan nem a mi dolgunk.
Es akkor a legszennyezesrol par dolog: az baratom statisztikai szempontbol egy elhanyagolhato tenyezo, azert mert mindenki beszivja. Te is, meg en is. Es ha te meghalsz, en meg nem, akkor a kettonk kozotti kulonbseg megiscsak a dohanyzas lesz.
Egyebkent senki nem allitotta, hogy a dohanyzasba bele fogsz halni. Senki. Szamtalan dohanyos egesz mastol hal meg. Magad sem erted minek ervelsz ezzel. Annyit allitottam, hogy aki tudorakban hal meg, annak 90%-a dohanyzott. Pont. Senki nem allitja, hogy minden dohanyos igy vegzi.
Egy részről nem neked céloztam a kijelentésemet, hanem általánosságban. Más részről tudom, hogy nem lényeges de csak hogy tudd, nő vagyok és ha lenne gyerekem biztos, hogy nem dohányoznék és a páromnak sem hagynám. Én tudom nagyon jól mennyire káros szokás.
Csak azon tudok néha felháborodni mikor az antidohányosok olyasmiért szidnak amihez jogom van.
Üdv:
először is álljon itt hogy elképesztő az emberek tudatlansága és a hazug érdek dolgok médiákon való közvetítésének "elhiszése".
0: Csak olyat elleneznek ami a kizsákmányolók, hatalom éhesek érdekeit sérti!
1: Rengeteg olyan emberek akik ebben a fogyasztói társadalomban élnek, és dohányoznak, vajon miért élnek 100 évet is meg!? (nem kérdés)
A: Több olyan betegséget is kivéd amit a nem dohányosok elkapnak. (tapasztalat és valós tudományos vizsgálatokkal igazolt)
B: Álljon itt pár példa- Meglepő módon, aki 15 szál vagy több cigit szív egy nap, az ritkán lesz asztmás, allergiás, a szénanátha elkerüli a cigarettázókat.
C: A dohányosoknak jobb a memóriája. A cigi élénkíti az agyműködést, és bizonyos feladatokat a dohányosok jobban oldanak meg.
D: A colitis nevű bélbetegek állapotát javítja a dohányzás, akkor is javasolja nekik az orvos a rágyújtást, ha nem dohányosok!.
E: És sorolhatnám még bőven...
Ezek nem vita tárgyát képezik, hanem tények!
PL: igazoltan a stresszes munka helyek a legkárosabbak mínusz 20évet jelent, (na miért nem tiltják be!?) (jahh az érdekek)
És sorolhatnám hosszan e dolgokat, de megjelenő valós tényfeltáró írásomban olvasható lesz mi miért, amiben ez is szerepel, meg fog döbbenni mennyire tudatlan volt eddig.
A nagy dohány ellenes kampányt az váltotta ki hogy egy "gyógyszer" gyártok által fejlesztett vírus hatástalan volt a dohányosokra!
Na de most ennyi, mert megértéséhez el kell majd olvasni írásomat ahol nem csak e téren okosodhat,.
Világ szemlélete teljesen hibás!
Áll ez itt mindenkinek és ellenzőknek, kik hamis tényeknek és vagy keltöknek.....
((ez nem vita téma ezek tények))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!