A vízipipa mennyire káros?
igaz hogy megszűri a káros anyagokat a víz?
igazából több orvost kérdeztem, de volt aki aztmondta hogy károsabb mint bármi, volt aki meg azt állította hogy ez a leggyengeébb
kezdőnek elég egy 28 centis pipa 4500ft-ért?
egerben hol juthatok esetleg hozzá?
Ha most abbahagyod...
* 20 perc múlva visszatér a normális vérnyomás és pulzus értéked.
* 8 óra múlva a vér nikotin- és szénmonoxidszintje a felére csökken, az oxigénszint visszatér a normál értékre.
* 24 óra múlva a szervezetből kiürül a szénmonoxid, a tüdő kezd megtisztulni a dohányzás okozta lerakódásoktól.
* 48 óra múlva a szervezetből teljesen kiürül a nikotin. Jelentősen nő az íz- és szagérzékelés.
* 72 óra múlva a légzés könnyebbé válik, a hörgők ellazulnak és megnő energiaszintjük.
na ezt egy oldalon találtam ahol azt ecsetelték hogy mi van ha abbahagyod a cigit....látható hogy a szervezet 72 óra elteltével kezd visszatérni a normál kerékvágásba...(teszem hozzá erős dohányos esetén ez a menetrend)
na most akkor ha én mondjuk heti 1x vizipipázok, akkor nehogy már durvább legyen mint az aki napi 1 doboz cigit elszív....ez sztem irreális egy kicsit...
vagy tán nem?
vagy tán már a heti 1x vizipipázástól jobban kilennék mint aki 7 nap alatt 7 doboz cigit szív el....??
bocsi az offért, de ha már itt járunk hogy kell rendesen megtömni?
úgy hogy ne égjen el a dohány és ....?
23:08-as vagyok:
Én úgy szoktam, hogy kerámiába dohány, nem tömören, lazán, jól szedd szét előtte az apró dohányleveleket. A kerámia teteje és a dohány teteje között minimális távolság legyen, max fél centi. Két réteg alufólia, kilyukasztva. Egy alufólia karika, ami távolságot fog tartani a következő rétegnek. Ez kb fél cm vastag. Az a bizonyos következő réteg, de itt ez csak egy réteg alufólia, és csak ott van kilyukasztva ahol a szén van. Nem mellette, csak alatta. Én így szoktam tömni, és sultan dohányból is hófehér füstöt varázsol, és semmi kaparás, kellemes íz. Egy hosszú pipázás után is szinte még nedves a dohány, szal tuti nem ég el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!