Ez nagy baj? Nagyon gáz?
fél év mulva 14 éves leszek..lány vagyok...
és az osztályomba vannak olyan csajok akik már most rendszeresen cigiznek meg ilyesmi..
és belerángattak abba h kipróbáljam a cigit..
de egyáltalán nem jön be nekem és nem is cigiztem utána 1x se és nem is fogok..
tudom h az én hibám h elfogadtam meg minden csak féltem ha nem megyek bele aztán kiakadnak rajtam h mindenki kipróbálja csak én vagyok ilyen kis ártatlan meg stb..
és annyira megbántam h elfogadtam h azt el sem lehet mondani, és attól is félek h anyuék megtudják..:S
mark86
én meg huconöt vok és lecaroom hogy a csayszyk kiakadnak
hogy nem vok trendy,de akko se xívok cigyt mee neem vok byrka és nem tok ygy irny mint teee pedyg máá soxor próbááltaam!
kipróbáltad és okosan döntöttél: nem kell.
Jól tetted. Ha esetleg később a szüleid megtudják, és azt is, hogy milyen okosan döntöttél: szerintem örülnek.
Nagyon jól tetted. A többiek azt hiszik, hogy ettől "nagyobbak, menőbbek, jobbfejek "lesznek.
De Te magadtól rájöttél, hogy ez BUTASÁG:
És amikor már ők is megértenék- késő, nehéz leszokni, költséges, és hosszútávon betegségeket okoz.
Inkább vállaltam én is, hogy kivessenek, minthogy butaságokat csinákljak.
Lettek hasonló létszemléletű barátaim,
TE sem maradsz magadra, ne félj!
Nyugodj meg, ügyes vagy, jó tanulást, jó vakációt!!
Büszke lehetsz magadra, hogy rájöttél hogy hülyeség és semmi jó nincs benne.. Szerintem nyugodtan elmondhatod a szüleidnek.
Ollllllllyan rossz látni, hogy a gyerek még szinte ki se nőtt a földből, de a cigi már ott lóg a szájában. Szép Magyarország.....
soha ne cigizz ne érdekeljenek a barátaid !
az egészséged fontossabb!
SENKI NE CIGIZZEN LEGYETEK EGÉSZSÉGESEK!
CIGI NÉLKÜL IS BOLDOGAK LEHETTEK!
Na ez lelkiismeretfurdalás a javából:D Ezt őrízd meg, mert igen sok felnőtt elfelejtette hogyan működik. Ajánlom, ha esetleg kiderül otthon, mondd el őszintén mi történt, szerintem meg fogják érteni.
Ne cigizz többet, ha nem akarsz, ha kínálnak ne fogadd el, ha nem akarod. Állj ki magadért és azért amit elhatároztál. Ha továbbra is cikiznek, nem is értem miért lógsz, akkor velük. A barátok elvileg úgy fogadnak el ahogy vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!