Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Heti 1 szál cigi soknak...

Heti 1 szál cigi soknak számít? Mennyire árt?

Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 11:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Én egy 50 éves nő vagyok, 16 éves koromtól napi 3 szálat szívtam el,kivéve amikor várandós voltam, és szoptattam. Többis jólesett volna, de nem engedélyeztem többetmagamnak, mert nem akartam jobban rászokni.Egy éve viszont elhatároztam, hogy ez sem kell, ezért leszoktam. Azóta már többször rágyujtottam volna, de ellenálltam, és örülök hogy nemszegtem meg a saját fogadalmamat. Minden a fejünkben dől el, az ellenállás és az elgyengűlés is.Iker vagyok, két pólusú az agyam, egyszer rossz, máskor jó, de erős vagyok, és elnyomom a rosszat. Te is tegyél így.
2011. jún. 3. 20:26
 22/24 aligator50 válasza:
En 51 eves ember vagyok, es 15-eves koromtol rendszeres dohanyos voltam 99%-ba fust szuros cigit szivtam .Ebbol kovetkezik hogy nagyjabol 33 evet szivtam.En hiszek az orvos tudomanynak,ugy 6 kg katrany terhelte a tudomet ill rakodott le,az evek soran,ami nem mulik el nyomtalanul az eletem vegeig se.Nem beszelve az utolso durvan 3 ev szenvedeserol amit atkellet elnem, makacs eros beidegzodes volt nalam a dohanyzas.Ir orszagba elek ma mar orulok hogy ugy dontottem hogy lemondok a cigarettarol.Nem volt egyszeru.Penz sporolas miatt eggyut eltem par honfitarsammal mindnyajan dohanyoztunk,keptelen voltam leszokni acigirol mellettuk.Ezert ugy dontottem hogy elkoltozom toluk mert ,mar alig kaptam levegot . legszomjam lett, es tudtam hogy vagy leszokok vagy ,nam biztos hogy erdemes hosszu konyv olvasasaba belekezdenem mert nem biztos hogy a vegere erek.mar harom eve nem dohanyzom ,20kg-ot felszedtem ,sajnos a legszomjam megmaradt, de nagyon kis mertekbe,reggelente nem kohogok,de bizony evvel eggyut sulyosan karositottam a tudom. Az ugynevezett tudo holyagocskak amik ugy neznek ki mint a szollofurtok sujjosan karosodtak, el haltak asok dohanyzas miatt, ezert nincs ami a gyors levego cseret biztositsa.Tenalad meg egessegesek es ha kiteritenenk ezeket a hojagocskakat kozel focipaja meretu lenne,nehagyd hogy zsugorodjon ez a meret, ugy jarsz mint en .Fuldokolni fogsz es akkor mar keso!En meg a dohanyosokat is kerulom azota.Egy kicsit keson jottem ra hogy az elet sokkal ertekesebb mint hogy haszontalan dolgokra vesztegessuk el.Egy szal cigi is bizony sok kart kepes okozni,kezdve a nyalka hartyaval, azonnal karostja.Az orodbo levo kis csillam szoroket oltunteti,konnyebben megbetegszel, jon a reggeli kohoges krakogas stb stb nem hiszem hogy ezt akarod?Adontes a tied,en csak asajat peldamat irtam le.hidd el mindenki igy kezdte,(egy szal, semmi bajod nem lessz tole)aztan majd napi egy,napi ot vegul napi doboz.Nem jo tanacs a baratoktol (most buli van egy szal nem szami)de igenis szamit.Ne jarj ugy mint en vagy, meg rosszabbul.E.gy ismeretlen jo akarod
2011. jún. 15. 15:41
 23/24 anonim válasza:
Heti 1 szál nem "ártalmas" jó ártalmas mert minden cigi az de sztem ha még heti 1 nél tartasz(aminek semmi értelme mert mi értelme nem is dohányzol szerintem heti 1 szál azt jelenti hogy akarod de a szervezeted nem kívánja szóval szerintem szokj le gyorsan )15 évesen napi egy szálal kezdtem majd lett napi 2 madj 4 és egyre több most 16 évesen ha elmegyek valahova este spanokkal megesik hogy egy este alatt 2 doboz cigit ellövök.(100-as piros multy.)
2011. jún. 24. 14:59
 24/24 anonim ***** válasza:
Én is hetente 1-et, néha 2-t, max. 3-mat szívok. Annak semmi hatása, 15 perc alatt elmegy a szaga de hidd el, 1 év mulva már 1 dobozt is szívsz majd. hány éves vagy? Én 10 de ha 15 leszek mátr naponta 2 dobozzal fogok ÚGYÍ VÁROM!
2011. jún. 24. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!