alapvetően minden szál cigi káros a szervezetre mert a nikotinon és kátrányon kívül még kb. 4000 más vegyület van benne ami így vagy úgy károsíthatja az egészséget. a konkrét egészségkarosodási mechanizmus természetesen egyedfüggő.
jómagam már lassan több mint három éve nem dohányzom (akkor sem voltam erős dohányos, de heti 1 szálnál azért több volt) és csak ajánlani tudom másnak is ha teheti hogy szokjon le, mert - legyünk őszinték - elég felesleges és káros szenvedély!
2011. máj. 31. 07:03
12/24 anonim válasza:
hát az nagyon kevés de szerintem rá se szokj! hidd el a dohányzásnak csak káros következményei vannak!
2011. máj. 31. 09:29
13/24 anonim válasza:
Főleg a pénztárcádra nézve van káros hatása! És reggelente mindíg jó későn kelj fel(mondjuk 10óra-dél tájban) Mert mint tudjuk,a dohányosok korábban halnak!!!!
2011. máj. 31. 11:12
14/24 anonim válasza:
Szerintem soknak számít az egy szál cigi is. Az egyből lehet később több. Egyszerűen nem kell és kész
2011. máj. 31. 18:08
15/24 anonim válasza:
attól függ, mihez képest. én pl az első teljes szálam után 2-3 napig elvonási tünetektől szenvedtem. akkor döntöttem el, hogy hanyagolom a témát. tehát hozzám képest sok. egy olyanhoz képest, aki napi egy dobozzal elszív, na hozzá képest kevés.
itt azon gondolkozz, hogy azt az egy szálat hogyan szívod el. ha egy hétvégi buliban megkínálnak és elfogadod, de csak egyet és csak ha adnak, akkor még nem probléma. ha viszont már megszokásból, direkt szívod, várod vagy kéred, hogy adjanak, akkor már esélyes hogy rászokj. egy csomó haveromnál így történt a rászokás.
2011. jún. 1. 12:16
16/24 anonim válasza:
Én az ilyet komolyan nem értem. Mi a francnak kell heti 1 szálat szívni??? Mire jó az?? Most komolyan? Mert tegyül fel, tényleg egy péntek esti buliban megkínálnak. Ha nem akarsz cigizni, minek kell elfogadni? Egy szál ciginek semmi értelme, azért kár elkezdeni, ez egy oltári nagy butaság. Most vagy szívja vki rendesen, vagy el se kezdje, vigyázzon az egészségére, meg a pénztárcájára. Én például soha egy szálat nem szívtam el. Utálom a cigit, ha megkínálnak buliban egyszerűen visszautasítom, nekem nem kell. Nem ítélem el a dohányosokat, csak egyszerűen nem értem minek? Egy szálat hetente meg aztán végképp nem. Én azt mondom neked, hogy nagyon nagyon sok, és így hátha nem szívsz többet, a te érdekedben......
2011. jún. 2. 21:40
17/24 anonim válasza:
Én szívtam heti egy szálat. ÉS most ott tartok 3 dobozzal szívtam el, de égész eddigi életemben összesen. ;-D
Amúgy komoly.
Ha nem felejted el hogy mit okozhat ha napi egy lesz vagy több, addig a heti egy nem gáz.
2011. jún. 3. 05:57
18/24 anonim válasza:
Én sem értem, hogy heti egy szálnak mi értelme? Azt az egyet már igazán hanyagolhatnád is. Szerintem nem vagy rászokva, csak lazulni akarsz a haverokkal azért meg igazán nem éri meg. Csak a pénzedet viszi. Én kb fél/egy dobozzal szívok el naponta, de nem merem kiszámolni mennyi pénzt takaríthatnék vele.
2011. jún. 3. 10:41
19/24 anonim válasza:
Heti egy szál arra jó hogy ne szóljanak be. Például.
2011. jún. 3. 11:24
20/24 anonim válasza:
Én, pl. heti egyszer vásárolok teszkóban. Szerintem ez károsabb, mint a cigi! Erről miért nem lehet hallani??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!