Mivel lehet a cigi füstöt semlegesíteni? (a szagot)
Figyelt kérdés
Albérletben lakom és nagy antibagós révén már az is idegesít és irritál ha dohányos albitársaim a konyhában szívják. Ha kimegyek kajáért nekem is olyan szagom lesz. Holott utálom a bűzét és mivel hosszú a hajam az is átveszi. Van valami speckó spray vagy vmi ami semlegesíti ezt a szagot?
Mert ok ruhámat kirakom valahova átszellőzik, de idegesít, h a hosszú hajam is átveszi a szagát.
2009. márc. 16. 14:59
1/5 anonim válasza:
Vannak dohányszag semlegesítők, de szerintem nem sokat érnek. Ilyen kis dobozban van szagtalanító zselé. Nem nagyon tudsz mást csinálni, mint sokat szellőztetsz, úgyis jön lassan a jó idő, kijelöltök egy pontot (akár lakáson kívül), hogy OTT lehet bagózni, illetve gyakran mosol hajat, és telefújod parfümmel.
2/5 anonim válasza:
Szia!A szag ellen sokmindent nem tudsz tenni,viszont,ha a hamutartóba teszel szódabikarbónát,"nem lesz olyan büdös".A használója pedig könnyebben tudja majd takarítani!Télen illoolajokkal tudod elviselhetőbbé tenni a bűzt.
3/5 anonim válasza:
ja haverjaimmal amikor összejövünk akkor utána párologtatunk az nagyon jó
4/5 anonim válasza:
Gyertyát szoktak égetni abban a helyiségben, ahol dohányoznak. Állítólag összegyűjti a füstöt. De inkább ne a lakásban dohányozz, ha már nem tudod/akarod abbahagyni. Így mások egészségét is kíméled.
5/5 A kérdező kommentje:
Olvasd el a kérdést figyelmesebben! Nem én dohányzom!!!!!!!!!
2009. márc. 27. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!