Dohányos nem szereti másokon a cigaretta füstöt?
Figyelt kérdés
Ismerősöm mondta, hogy nem szereti másokon a cigi füstüt, de Ő is nagy dohányos.
Hogy lehet ez? Van ilyen?
2010. nov. 24. 17:07
1/8 anonim válasza:
Mért ne lehetne? Bocs, hogy ilyen példát hozok fel de pl te is sz*rsz a sajátodét elviseled, de még se szereted másokét szagolni. Na így nagyjából érthető.
2/8 anonim válasza:
ezzel énis így vagyok. pl jön hozzám valaki, és dől belőle a cigiszag, nagyon undorító. pedig énis dohányzom. de a füstöt se szeretem, ha valaki mellettem rágyújt, annak olyan büdös a szaga, szóval nekemis rá kell gyújtanom, hogy ne érezzem...
4/8 anonim válasza:
én el nem tudom képzelni,igaz bivaly erős dohányos vagyok (napi 2 doboznál pár szállal több,és a piros bond gyenge,más cigit szívok) és ha megérzem máshol is a cigi szagot szerintem jo illatú
5/8 anonim válasza:
Ismerősöd csessze meg, az ő bűzét meg másoknak muszáj szagolgatni.
6/8 anonim válasza:
Már leszoktam, de nekem is így volt. Nem bírtam elviselni a füst szagát, ha én nem cigiztem.
Most már javult a szaglásom és megérzem valakin ha dohányzott és kellemetlen.
7/8 anonim válasza:
én mint dohányos egyáltalán nem érzem meg, ha vki dohányzott, és a szobában se zavar a cigiszag, kivéve ha pl 10-20 percnél is tovább ott van.
8/8 anonim válasza:
jah énis leszoktam és általában nekemis mindig cigiszagom volt és nem tűnt fel a többieké most meg annyira undorodom tőle, legszívesebben lehánynám az illetőket ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!