Hogyan lehet a vizipipa töméssel "tejföl-fehér" sűrű füstöt elérni?
Figyelt kérdés
Már régóta vizipipázom, és sokat próbálgattam, és egyszer sikerül, egyszer nem, de nem tudtam rájönni h mi a titka. Tud valaki segíteni?2011. ápr. 13. 14:05
1/6 anonim válasza:
Nekem szinte mindig sikerül nagyon sok, és sűrű füstöt csinálni, leírom az én tömési technikámat: Nem rakom meg annyira a kerámiát, hogy majd szétessen, hanem a dohány csak lazán van benne, nem túl sok, nem is kevés. Ez a legnehezebb, meg kell találni az arany középutat. A fóliát kettőbe hajtom, úgy teszem rá, utána nagyjából 15-20 lyukat szúrogatok rá, ez csak az én megszokott hülyeségem, nem ezen fog múlni:) A szén mindig öngyulladós, utána eleinte csak lazán jön a füst, viszont kb 10 perc múlva nagyon beindul:)
3/6 anonim válasza:
Nekünk a pipázások olyan 75%-ban összejön a sűrűfüst.
Phunnel kerámiát használunk, jó nedves dohányt és cocobrico-t.
4/6 anonim válasza:
Jó füsthöz kell:
- Tömés megfelelő tapasztalattal
- Egy jó dohány és kerámia
- Megfelelő hőellátás és szabályozás
Meg egy kis szerencse, hogy minden klappoljon.
5/6 anonim válasza:
Nem tudom nekem mindig változik ... az elején még sűrű aztán egyre kevesebb füst jön :D
6/6 anonim válasza:
Hőtartó sapka használatával, megfelelő mennyiségű és minőségű dohánnyal, vortex/phunnel/shi-sham kerámiával, illetve megfelelő szén használatával lehet elérni. Az igazán fehér füsthöz javaslom a shiazo ásványt. Az nagyon sűrű vízgőzt ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!