A cigi abba hagyására a kudzu-t hallottam. Valaki próbált már ennek a segitségével leszokni? S hol kapok győrben?
Nah akkor most mondok neked valamit! :)
Először is...
Én elkezdtem szedni, lassan 1 hónapja, valóban jó, és igen segít a leszokásban, de egy minimális akaraterő kell hozzá, akaraterő nélkül ugyanúgy cigizel... a tabletta maga nem szoktat le, kb olyanok fognak rád törni gondolatba,hogy: "Most ezt a cigit vajon minek gyujtom meg?" Meg úgy nem fog jól esni a cigi.. ennek az az oka, hogy ugyanaz a hatása mint a nikotinnak, hogy dopamint termel az agyba.. és az üres receptorokat megtölti, ezért nem fog az agyad a cigin járni.. nemrossz cucc, aláírom jó találmány, és lehet van benne valami, de akaraterő nélkül én speciel még most is cigizek.. de én nem azért mert húú de pangok.. igazából annyi a lényege a kudzunak hogy nem pangsz.. viszont az agyadat saját magadnak kell átállítani, tehát a megszokásról neked kell leszokni, arra nincs gyógyszer!! Nikotinhiány ellen tényleg jó, és nem leszel tőle rosszul mint pl a nikotintapasztól..
Én speciel 1 hónapja próbálok leszokni, de az nem igaz hogy ezzel 30 nap alatt leszoksz.. ha van akaraterőd akkor igen! de ha nincs akkor sajnos nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!