Lehet valaki függő 14 évesen úgy hogy csak 9-11 cigit sziv el naponta?
Figyelt kérdés
1 éve cigizek és azt vettem észre hogy reggel remegnek a kezeim és órán is csak arra gondolok mikor gyujthatok rá..ez függőség?2011. máj. 18. 20:03
31/32 anonim válasza:
Igen, lehetsz függő (az vagy)
én napi 1-2 szálat szivok és az teljesen elég, van aki ezt is soknak tartja, na de nem a 9-11 o.O
32/32 anonim válasza:
Hát ez aztán csúcs. Ha az én fiam lennél nagyon elvernélek. Egy fillért nem adnék kajára. De itt leírom mindenkinek úgy kezdődik, egy , két, öt, tíz szál majd egy egész doboz. Nem úgy kezdi senki hogy három doboz naponta. Az egészségen túl ki lehet számolni mennyibe kerül. Ezer Ft naponta, az annyi mint 365000 Ft évente. HÁROMSZÁZHATVANÖTEZER!!!Lehet nekik gratulálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!