Lehet valaki függő 14 évesen úgy hogy csak 9-11 cigit sziv el naponta?
Figyelt kérdés
1 éve cigizek és azt vettem észre hogy reggel remegnek a kezeim és órán is csak arra gondolok mikor gyujthatok rá..ez függőség?2011. máj. 18. 20:03
21/32 anonim válasza:
lehet-e függő??!!!!
Könyörgöm hát az a mennyiség amennyit te szívsz,az valami iszonyúan sok!
22/32 anonim válasza:
Én 12 éves voltam kedves kérdező, mikor édesanyámtól 1etlen 1 szál helikont csórtam :) Azóta is cigizek, pedig baromira rosszul voltam az első száltól, hánytam, szédültem, minden bajom volt .. és azóta is szivom.. 12 éves korom óta.. most vok 23.. de már le szeretnék szokni, mert már néha unom a cigit, főleg mikor sietek valahova és mindig az a k*rva cigi marad otthon:)
23/32 anonim válasza:
12 évesen kezdtem el cigizni,amikor Pestre mentem suliba,először menőzésből,nehogy azt higgyék,hogy "vidéki paraszt"vagyok,és ne fogadjanak be,de amire észbekaptam,addigra függő lettem..3 éve 8 hónapig nem gyújtottam rá,tavaly 4 hónapig,ma van 4.napja,hogy nem,de ez remélem,nem csak pár hónapig tart,hanem soha többé nem gyújtok rá..Egyszerűen kitartás..Szép mennyiség,amit szívsz,de én még ennél is többet szívtam..Viszont van egy rossz hírem:Aki egyszer függő lett,az az is marad,max.lerakni tudja,és nem szívni,de a függőség megmarad:(De azért kitartás...Számold ki,mennyit költesz pl.egy héten cigire,aztán tűzz ki egy célt,hogy ezt az összeget mire szeretnéd elkölteni,s hajrá...Plussz jótanács:Kezdj el valamit mozogni,mert lehet,hogy feljön pár kiló,mert a cigi eddig elvette az étvágyadat..Ettől gyorsabban tisztul a szervezeted is,és felveszel egy jó szokást!Sok sikert!
24/32 anonim válasza:
Ilyenkor mondom,hogy mik vannak,mi az hogy nem tudják? NINCS ORRUK ? Amikor én elősször rágyújtottab [szüleim kemény dohányosok[voltak]] akkor apám 5 méterről kiszírta és a mai napig mindig bár nekem nem tiltják,nem vernek meg stb. De azért komolyan már 1 száltól is bűzlik az ember.Egyébként meg szokj le.
25/32 anonim válasza:
Hello
Igen, te tényleg függő vagy! Szüleidnek sztem csak végső esetben szólj nem érdemes öket ezzel idegelni..
Ha le akarsz szólni sztem ugy csináld h probálj meg minden nap csak egy szállal kevesebbet elszivni. Sok sikert!:D
27/32 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :) amúgy tegnap fociedzésen voltam és hirtelen nekilltam fuldoklani ugyhogy nem tudtam folytatni a focizást...ez lehet hogy a cigi miatt volt??
2011. jún. 13. 18:38
29/32 anonim válasza:
Kérdező, te komolyan 14 vagy? Inkább tűnsz 10-nek.
Természetesen igen, a sok dohányzástól romlott le a tüdőd. Döntsd el, ezek után akarod-e folytatni. Mivel elég tájékozatlan vagy, itt van még pár mellékhatás: tüdő-száj-gégerák, érelmeszesedés, rossz szájszag, elsárgult fogak-körmök, merevedési zavarok.
30/32 anonim válasza:
Én 1 azálat szívok. Ha hoszú vapom van 2 tőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!