Mennyi ideig köhögtetek, mikor elkezdtetek cigizni?
Ma elszívtam 2 szál cigit(ezek voltak az elsők),de ahogy letüdőztem, nagyon kellett köhögnöm.
És arra vagyok kíváncsi,hogy nálatok ez meddig tartott?Kb. hány cigi után szoktátok meg?
Ó, ezt nem fogod megszokni.
Egy darabig nem köhögsz... aztán majd kezdődik azzal, hogy minden reggel köhögve ébredsz. Aztán lépcsőzésnél. Aztán állandóan, megállás nélkül, éjjelente se tudsz aludni, mert köhögsz, menni se tudsz, mert köhögsz, köhögsz evés közben, munka közben, beszélgetés közben, gyakorlatilag állandóan.
Nem kamu, anyósom ilyen. Agyfa.szt kapok attól, hogy megállás nélkül hörög, fullad, köhög. De valami rettentő!! Mikor régen a páromnál aludtam, akkor is folyton felkeltem arra, hogy fulldoklik.
Nagyon guszta, mert pl. a vizeletét se mindig tudja ilyenkor tartani.
Minek kell rágyújtani???
Zavar, hogy friss a leheleted, van még fogad, és nem olyan a bőröd, mint egy csövesnek?
8 éve dohányzom, nálam már előjött a durva köhögés. Az elején nem volt, de akit ismertem, annak is hamar elmúlt. Aztán sokáig semmi, most meg jön. Ha nem gyújtok rá, akkor is jön.
Ezért is fogok leszokni. Ez rettenetes. És persze fulladok is tőle.
Ne szokj rá, elég nagy szívás.
Ja, azt még elmondanám, hogy ez alatt a nyolc év alatt több mint egymilliót költöttem cigire. Most baromi jól jönne, mert lakást vennék. Fakk. A cigi volt a legrosszabb húzás az életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!