Miért szennyezik magukat az emberek?
23.30 a cigi a legkevésébé káros, mert tudatos? :D
Basszus pont azért a leggázabb... a levegővel nem tudok mit tenni, és a tápos csirkével se, na de az, hogy szívjak valamit, aminek csak káros hatása van... na ez a leggázabb... Szerintem.
Hajrá Doky! Ha nagyon akarod lefogsz szokni :)
köszönöm a kommenteket!
Na örülök :)) jó ilyet hallani,csak íg tovább :) anyukám is cigizik úgy szeretném ha leszokna .. :/ de nem akar :/
Doky elötti válaszoló ..teljesen igazad van egyetértek.. :/ egyszer vagányságból rágyújtanak aztán me grászoknak és ha nagy akaraterővel nem tudnka leszokni akkor .. :/
17/L
mindenek megvan a maga oka , és te is lehetnél az ,,emberek" helyében . nagyban függ a közegtől, ahol az ember él. pl: dohányos szülők gyerekei nagyobb valószínűséggel fognak dohányozni mint a nemdohányzó szülőké. vagy pl: valaki nem dohányzik és 13 évesen beleszeret egy olyan emberbe , aki dohányzik akkor ő is rágyújt , hogy ezzel is valami közös legyen bennük, meg ugye egy cigi mellett jó elbeszélgetni. aztán függővé válik. (mint én)
alkohol: gyakorlatilag ugyanez a szituáció, mint a dohányzás esetében , csak a függőség komolyabb következményekkel járhat, mint a dohányzásnál. felszabadul tőle az ember , bátrabb lesz és kicsit kizökken a 7köznapokból, amit másnap megbán egy erős fejfájás kíséretében. ( az alkohol is kábítószer)
Fű: általában azok szoknak rá, akiket a társadalom észre sem vesz. vagy akiket a csajok lesz@rnak, meg szívatnak és máshol keresik a boldogságot. ( mint én és a füves haverjaim nagy része)
majd egy napon jön a kokain és a hernyó, azok lesznek majd a szép idők. magányosan belőve kell meghalnom , mert rosz döntést hoztam azért , hogy ne legyek mindig depis és magányos .
örülj neki, hogy jó helyre születtél és örülj neki , hogy kaptál egy választ a kérdésedre. és őrülj annak, hogy sosem kell átérezned a helyzetem , mert te nem azon az úton haladsz mint én .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!