Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért szennyezik magukat az...

Miért szennyezik magukat az emberek?

Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 22:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%

23.30 a cigi a legkevésébé káros, mert tudatos? :D

Basszus pont azért a leggázabb... a levegővel nem tudok mit tenni, és a tápos csirkével se, na de az, hogy szívjak valamit, aminek csak káros hatása van... na ez a leggázabb... Szerintem.

2011. máj. 9. 23:47
 12/18 anonim ***** válasza:
Hehe.. én is nagyfiúságból kezdtem annó cigizni, meg haverok belevittek, most meg szedem a kudzu tablettát,hogy leszokjak.. már beszedtem olyan 50-60szemet és még most kezdem érezni azt a részt,hogy mikor megakarom gyujtani a cigit, eszembe jut az hogy most minek gyujtok rá? Tehát tényleg lehet van valami hatása..
2011. máj. 10. 10:12
 13/18 A kérdező kommentje:

Hajrá Doky! Ha nagyon akarod lefogsz szokni :)

köszönöm a kommenteket!

2011. máj. 10. 20:19
 14/18 anonim ***** válasza:
Én értetlenül állok azelőtt, hogy a fiatalok vagánynak tartják a cigizést. Csakhogy pont az ellenkezőjét teszik ezzel. Ugyanis: azzal, hogy szinte mindenki szívja, nem teszi az embert különlegessé, kivételessé, ha rágyújt, hanem csak ugyanolyan, mint a többi (aki szintén szívja). A dohányáru jövedéki termék, tehát akinek cigaretta lóg a szájából, az azt üzeni a külvilágnak, hogy: "balek vagyok" azaz olyasmire költ irreálisan sokat, ami a töredékét éri és álságos kormányhatalmak a felszínen tiltják, ugyanakkor orbitális sápokat húznak belőle. Másfelől a cigi az akaratgyengeséget is üzen a külvilág felé. Azt, hogy a használója függő. Egy olyan dolog függője, ami tökéletesen haszontalan, nem igazi élvezet, csak belemagyarázott és még rohadtul káros is (de mondjuk ez mindenki maga felelőssége).
2011. máj. 11. 06:26
 15/18 anonim ***** válasza:
Köszi kérdező, nem hittem benne hogy a kudzu tabletta tényleg hatásos... és TÉNYLEG AZ! Pedig én olyan szinten nikotin függő voltam míg nem szedtem,hogy akárhova mentem, ettem, rágyujtottam.. buszmegálló.. vártam busz.. rágyujtottam.. vki ment cigizni.. rágyujtottam.. olyan 3 hónapig kell tán szedni.. de ha letudok vele szokni, akkor nagyon megérte azt a 15ezret.. 1 üveggel 90db van benne.. 4800 ft.. itt a gyakorikérdéseken volt egy kérdező ahova válaszolt 1 személy hogy a lánya ezzel szokott le.. és nem akartam elhinni, hogy működik.. én aki kipróbált már minden létezőt és semmi nem hatott, és úgyérzem ez valóban jó cucc!!! nem akarom elhinni de tényleg igy van!!! Még 2 hete szedem igaz, de pl délután egy óra óta eszembe se volt az hogy én rágyujtsak..úgyhogy ha ezzel letok szokni akkor nagyon nagyon jó üzlet volt, és kezet csókolok a hölgynek aki ajánlotta:)
2011. máj. 11. 19:53
 16/18 A kérdező kommentje:

Na örülök :)) jó ilyet hallani,csak íg tovább :) anyukám is cigizik úgy szeretném ha leszokna .. :/ de nem akar :/

Doky elötti válaszoló ..teljesen igazad van egyetértek.. :/ egyszer vagányságból rágyújtanak aztán me grászoknak és ha nagy akaraterővel nem tudnka leszokni akkor .. :/

17/L

2011. máj. 12. 22:17
 17/18 anonim ***** válasza:

mindenek megvan a maga oka , és te is lehetnél az ,,emberek" helyében . nagyban függ a közegtől, ahol az ember él. pl: dohányos szülők gyerekei nagyobb valószínűséggel fognak dohányozni mint a nemdohányzó szülőké. vagy pl: valaki nem dohányzik és 13 évesen beleszeret egy olyan emberbe , aki dohányzik akkor ő is rágyújt , hogy ezzel is valami közös legyen bennük, meg ugye egy cigi mellett jó elbeszélgetni. aztán függővé válik. (mint én)

alkohol: gyakorlatilag ugyanez a szituáció, mint a dohányzás esetében , csak a függőség komolyabb következményekkel járhat, mint a dohányzásnál. felszabadul tőle az ember , bátrabb lesz és kicsit kizökken a 7köznapokból, amit másnap megbán egy erős fejfájás kíséretében. ( az alkohol is kábítószer)

Fű: általában azok szoknak rá, akiket a társadalom észre sem vesz. vagy akiket a csajok lesz@rnak, meg szívatnak és máshol keresik a boldogságot. ( mint én és a füves haverjaim nagy része)

majd egy napon jön a kokain és a hernyó, azok lesznek majd a szép idők. magányosan belőve kell meghalnom , mert rosz döntést hoztam azért , hogy ne legyek mindig depis és magányos .

örülj neki, hogy jó helyre születtél és örülj neki , hogy kaptál egy választ a kérdésedre. és őrülj annak, hogy sosem kell átérezned a helyzetem , mert te nem azon az úton haladsz mint én .

2011. máj. 14. 11:48
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat utolsó! Sajnálom,hogy függő lettél :/
2011. máj. 15. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!