Miért szennyezik magukat az emberek?
Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 22:36
2/18 A kérdező kommentje:
cigire..drogra ilyenekre..
2011. máj. 9. 22:44
3/18 anonim válasza:
Mert szenvedélybetegek,idegesek, fáradtak, szomorúak, csalódottak, boldogok, vidámak stb.
4/18 anonim válasza:
Háát ha végignézel az embereken sokakból ránézésre is hiányzik az értelem.. Droghoz azok nyúlnak akik olyan közegben vannak valaki beleviszi őket. Vagy éppen italos állapotban kóstolják meg és már nincs visszaút. Az alkoholról annyit hogy kismértékben orvosság némelyik ital. De nagymértékben káros.Szenvedélybetegek azok akik rendszeresen isznak részegségig. De aki alkalmakkor kulturáltan iszik nem szennyezi magát(vagy nem olyan mértékben) Cigi arra meg mindenkinek van egy válasza. Van aki heccből van aki mert azt hiszi nagyon lesz. Van aki mert ideges és így telik az idő.. Sokmindeni miatt lehet ez.
5/18 anonim válasza:
aki drogozik arról nem mondok semmit, mert ott már nincs miről beszélni.
A cigi is káros de azért nem tesz tönkre, nem teszi tönkre a családot és nem fordulsz ki magadból tőle..
6/18 anonim válasza:
Én mivel nem cigizem így néha iszok drogozok
Úgytanultam hogy "olyat csinálj aminek aminek értelme van és jól érzed magad"
7/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket !
2011. máj. 9. 22:55
8/18 anonim válasza:
Te csak bioélelmiszereket eszel? :)
Na de, hogy ne csak kötözködjek... Pótlék... a mindennapok és a felelősség elől való menekülés. Legalábbis a pia és a drog.
A cigi az mást tészta, a legtöbb ember fiatalon "f@szagyerekségből" rászokik. Utána meg kialakul a nikotin függőség.
9/18 A kérdező kommentje:
Hát igen... :/
2011. máj. 9. 23:07
10/18 anonim válasza:
én is próbálok leszokni a cigiről :S Arra csak azt mondom az elején hülyeségből aztán függőségből. de végül is nézz körül ebben a fogyasztói társadalomban már szinte semmi sem egészséges! Gondolj arra hogy ott van a téve. az egyik legnagyobb szenny amit az emberiség valaha feltalált. (az ötlet maga jó de szennyet adnak rajta) vagy a levegő amit lélegzel se egészséges, a szék amiben ülsz az nem jó a derekadnak, a wc miatt kapsz aranyeret sorolhatnám. Szerintem a cigi az egyik legkisebb dolog mert bizonyos szinten az legalább tudatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!