A marihuána tényleg örökre kimutatható a gerincvelőből?
Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 09:28
1/7 anonim válasza:
szerinted ki fog tőled gerincvelőt venni, hogy megállapítsák, szívtál-e már füvet?...:)
(amúgy én úgy tudom, hogy örökre azért nem mutatható ki, csak onnan tisztul ki legkésőbb...)
2/7 anonim válasza:
szerintem nem, csak a szintetikus kábítószerek
3/7 anonim válasza:
nem, "csak" 2 generáción keresztül:) szóval, igen, a Te életedben örökre:D
4/7 anonim válasza:
lehetséges, szerintem e tüdődből is ki tudják mutatni, hiszen még az első lélegzetvételed nyomát is állítólag megtalálják benne.
7/7 anonim válasza:
05-09 10:08
Magyarázd már el nekem legyél oly kedves, hogy a szervezet milyen módon képes érzékelni azt, hogy egy anyag szintetikus, vagy biológiailag előállított! Esetleg arra is választ adhatnál, hogy miben más egy molekula, ha biokémiai folyamatok hozzák létre, mint ha csak pusztán kémiai! (ami végső soron ugyanaz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!