Milyen kifogásokat ismersz a dohányzás MELLETT?
Amiket én hallok dohányosoktól, nem dohányosktól:
"A dohányzás nem károsít sokkal jobban, mint a budapesti levegő.
Valamiben úgyis meg kell halni.
Dohányozz csak, úgyis elüt a vonat.
Mire kialakul a tüdőrák, addigra úgyis meghalok.
Inkább élek egy élvezetes RÖVID életet, mint, hogy unalmas, HOSSZÚ egészséges életet.
Annyira nem lehet egészségtelen, ha ilyen sokan szívják"
-
Te miket hallottál eddig?
Én egyszerűen szeretek dohányozni. Semmi kifogás nincs, ismerem a következményeket, és tudom mit csinálok. De jólesik. Ennyi :)
Egy kicsit off, de azért leírom, hogy az alkohol sokkal rosszabb mint a cigi, rengeteg alkoholista ember teszi tönkre a saját és családja életét, és mégis tele vagyunk sör, bor, pezsgő reklámokkal, a cigit meg kikiáltottuk főbűnösnek. No mindegy :)
16:06
Én is dohányzom, tehját nem kioktatni vagy támadni akarlak, csak megosztani veled azt, hogy az alkohol és a dohányzás megítélésében az játssza a főszerepet, hogy az alkohol csak a fogyasztóját "dönti nyomorba", míg a cigi azt is, aki nem is dohányzik. Innen a megítélésbeli különbség, azt hiszem.
OFF
16:15
Ez a videó azért hülyeség, mert a srác 400 szál cigit "leszívat" azzal a géppel, viszont a füst 100%-a bent marad az üvegben, míg ha valaki dohányzik, a füst nagy részét kifújja.
Emellett senki nem szív el egyszerre ennyi cigarettát, főleg nem egymás után, ezért két cigi között is "tisztul" valamelyest a tüdő, mikor beszívod a rendes levegőt.
Tehát ahhoz, hogy ennyi kátrány a tüdődben lerakódjon, sok évnyi kemény dohányzás kell.
Én dohányzom, megnyugtat és tisztában vagyok vele, hogy káros, nem keresek "kifogásokat", nem mentegetem magam hülye szövegekkel.
Szeretek dohányozni és kész.
Ha majd babát várok, leteszem, addig meg élvezem.
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!