Mit csináljak, ha nagyon nem bírom a cigifüstöt?
Figyelt kérdés
Ha valaki a közelemben rágyújt, fulladok, szédülök és hányingerem van. Többször fordult már elő, hogy a buszmegállóban dohányoztak körülöttem, és rosszul lettem. Régebben rászóltam az emberekre, hogy legyenek szívesek arrébb menni a cigijükkel, de sokan visszaszóltak, hogy milyen szemtelen vagyok, úgyhogy mostanában már inkább én megyek arrébb. Néha még attól is rosszul leszek, ha valakinek cigiszaga van.2009. márc. 7. 00:16
1/6 anonim válasza:
Szerintem csak az a megoldás, ha nagyon odafigyelsz, hogy kerüld ezeket a helyzeteket. Valamelyest lemondással is jár, mert pl. olyan szórakozóhelyre, étterembe, cukrászdába stb. nem mehetsz. De én azt gondolom, hogy ez esetben más megoldás nem nagyon létezik.
2/6 A kérdező kommentje:
Eddig se jártam olyan helyekre, ahol dohányoznak, de az utcára kénytelen vagyok kimenni, és már nagyon elegem van, hogy állandóan rosszul vagyok.
2009. márc. 7. 21:51
3/6 anonim válasza:
Ha attól rosszul vagy h a nyílt utcán rágyújtanak melletted akkor az vagy pszichés vagy légzőszervi probléma. Nézz el majd egy orvoshoz és kérj egy kivizsgálást. Az ,hogy discoba pubba ne bírod azt megértem.
4/6 anonim válasza:
Megértelek, én is nagyon kivagyok tőle. És ha szólsz valakinek, még neki áll feljebb, nem mintha nem ő lenne az, aki szennyezi a levegőt. A dohányzás egy bizonyos érzelmi szint, akár vezérigazgató valaki, akár utcaseprő. Valami trauma érhette őket gyerekkorukban, ezért képtelenek leszokni és függenek ettől a szokástól. Sok más nem is okoz nekik élvezetet. Bár, még azt is sokuk élvezi, hogy másnak árthat ezzel.
5/6 anonim válasza:
Egyszeru: Menny onnan ahol szivnak.
-Neo
6/6 anonim válasza:
hordj magaddal egy képet egy rákos tudorol..mutasd meg annak aki cigizik..ha nem segit akkor mehet a seggbolszájba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!