Szerintetek Magne-B6 segít a leszokás alatti ingerültség, stressz leküzdésében?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 20:32
1/12 anonim válasza:
biztosan segít valamit! Hajrá:)
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ és a drukkot! :)
2011. ápr. 19. 21:56
3/12 anonim válasza:
Szia!
Elvileg igen, de a B1 vitamin az elvileg idegrendszert erősíti, úgyhogy lehet, hogy azzal többre mennél. Amikor valaki idegileg kimerül, fáradt, ingerlékeny, akkor általában azt is szedhet a B6 mellé.
Sok sikert és kitartás!
20/F
4/12 anonim válasza:
Nekem segített, most is szedem. Eléggé idegbeteg szoktam lenni, pár pillanat alatt fel tudnak húzni. Persze csak pár emberről van szó. :) De mióta szedem nyugodt vagyok, és van benne jó sok jó dolog, szóval nem kamu. Kivételes napok azért így is vannak mikor ideges vagyok, de kevesebb. Én pl. cigiről "álltam le" 1 éve. Annak a híve vagyok hogy lassan kell leszokni, persze nem mindenről. 15-12 szálat szívtam naponta, aztán kettesével mentem lejebb. Most már csak akkor cigizek ha piázok.(Azt is havonta 2-3 alkalommal van, hétvégén. Aztán egy idő után majd akkor is kihagyom. Na de nem regélek a lényeg a lényeg.
5/12 anonim válasza:
lol. :D nem. nem kell mindent elhinni, amit a reklámokban látsz. a stressznek nagyon-nagyon ritka esetben van köze a B6 hiányhoz, csak vhogy el kell adni azt a semmit. akkor már inkább tapasz.
6/12 anonim válasza:
16:02-es
Mielőtt írsz valamit olvass legalább utána. A B6 vitaminnak és a magnéziumnak is köze van a idegrendszerhez!!
A tapaszról nincs véleményem, de szerintem anélkül is le lehet szokni. És ha jól tudom elég költséges is.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én egyből próbálom most letenni a cigit. Szombaton kezdtem úgy, hogy nem szívtam egyet sem. Vasárnap elszívtam az utolsó 4 szálamat. Aztán naponta csak 1 szálat szívtam eddig. De már annyira nem is esik jól. Vettem tegnap Béres Magnézium+B6-ot. Próba szerencse! Legalább nem fog görcsölni a vádlim!
2011. ápr. 21. 09:17
8/12 anonim válasza:
06:42 te meg nézz már utána mennyi az ajánlott napi adag, és hogy mennyit viszel be normális táplálkozással, vagy csak az ásványvízzel.
9/12 anonim válasza:
Tudom nagyon jól mennyit kell bevinni mivel már 1 éve szedem! Azóta rengeteg ismerősömnek ajánlotta az orvos is, köztük anyukámnak is, kezével és a lábával volt baj. Azóta néha néha, de sokkal jobb. Több funkciós gyógyszer.
10/12 anonim válasza:
menj el mágnesterápiára...párom erős dohányos volt,ez volt a karácsonyi ajándéka h elvittem mágnesterápiára,azóta nem gyújtott rá és kb undorodik tőle,egyszer megpróbált rágyújtani az érzés miatt,de borzasztóan rosszullett tőle...segítek neki mindenben,ő kifejezetten idegbeteg típus,nyilván rátett még egy lapáttal,hogy nincs cigi,testileg nem is kívánja,csak néha lelkileg,olyankor meg megoldjuk valami mással...szedett pár hétig magneb6-ot és b12-t is és egyéb más idegrendszerre ható vitaminokat is(nem ebből kifolyólag) de semmi változást nem észleltünk ingerültség téren...próbálja kerülni a stresszhelyzeteket és mindent kibeszélni magából,ha valami bántja,vagy szemet szúr neki vagy bármi negatív dolgot művel a pici lelkében,ez szokott segíteni...sok sikert,bocsi a regényért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!