Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Amikor füves cigit szívsz és...

Amikor füves cigit szívsz és beállsz utána miket szoktatok a haverjaitokkal csinálni vagy ami jól esik?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 16:27
1 2
 1/12 Morfologus ***** válasza:
Ülünk az autóba, zenét hallgatunk, valaki kiszáll elkezd kommandózni az a többiekre is nagy haluskit hoz, de abszolút helyzetfüggő, kerestek olyan adást ahol csak súg a rádió az kurvära tud valami haluzt hozni. Az a lényeg ha elkap valami érzés, beképzelsz magadnak valamit vagy más világba képzeled magad :D azt meg kell osztani a többiekkel, tehát elmondani mit érzel és akkor ők is odaképzelik magukat aztán már megy a körforgás, remélem érthető voltam...de áljatok be rendesen, ne csak úgy hogy bezsibbad a lábam oszt nézek ki a fejemből :D Nemtudom, redbullos üvegből szivtatok már? Az is jó tud lenni és ott nem is kevered dohánnyal szal tisztán csak a füvet, bong a legjobb de az kiüt mint az ipari áram, szal én a szárazat ajánlom. Ha megfogatsz egy tanácsot tegyetek félre egy kicsit későbre és ha már úgy érzitek hogy megy ki a cucc, szivjatok rá még egyet aztán vége mindennek.
2011. ápr. 19. 16:52
 2/12 A kérdező kommentje:

redbullos üvegből nem szivtunk csak simából. amúgy mi olyanokat szoktunk hogy ülünk órán a padba és valaki valami hülyeséget mondd izomból visítunk. mondjuk nálunk ugy van általába 2 ember beszél a többiek meg hallgatnak mert ök ugy érzik jól magukat. Onnantólmeg jön magától minden. Van amikor szivatunk 1 embert mondjuk az szar is tud lenni de legalább vicces.Meg zenét hallgatunk hintázunk stb. Jó mondjuk attól függ milyen füvet szivunk mert van olyan amitől csak beállsz lelassulsz és nézel ki afejedből meg olyan visítós,képrángatós az a jobbik :D.

Múltkor egy csajjal szivtunk ő életébe először szivott és olyant haluzott vagy nemtudom hogy virág van afejünk fölött és színes meg mminden. mi meg izomból röhögtünk rajta az elején mondjuk én azthitte hogy csak szivatni akar.

2011. ápr. 19. 17:12
 3/12 anonim ***** válasza:
órán füveztetek?:DXD
2011. ápr. 19. 17:23
 4/12 Morfologus ***** válasza:
Jó, a redbullos "üveg" csak példa volt, a pléh dobozra gondoltam :) Szerintem suliba hülyeség, nem tudod magad annyira elengedni, szépen keresni egy fasza helyet és ott bármi mehet :D Az elején én nagyon nehezen tudtam felszabadulni, hallgattam a többieket és magamba haluskiztam, de rájöttem hogy az nem jó, ki kell mondani mi jár épp a fejedbe. Nem vetted észre hogy a fü hatására egy magasabb fokozatba kapcsol az agy? :D Mink haverral telepatikusan beszélgettünk, aztán egymásra néztünk és jött a röhögés és tudtuk mind2en hogy fejbe egymással beszélgettünk :D Az kurvä nagy volt. Éreztétek már azt hogy egymásra néztek és tudjátok hogy a másik mint haluzol, szerintem annál jobb nincs, nem is tudom megfogalmazni az érzést. :) Vagy este az univerzumról vagy az ufókról elmélkedni, én egyszer majomnak képzeltem magam és túrtam a bozótot élelem után :D Utólag visszagondoltam rá azthittem beszarok a röhögéstől meg a többiek is :D
2011. ápr. 19. 17:24
 5/12 anonim ***** válasza:

hagyjad már, fűtől halluzni..... ne kamuzz már. lassan 12éve szívom a füvet, Hollandiába is szívtam egy csomó fajtát.

amúgy kb 5-6éve rájöttem, hogy a fű egyedül a legjobb. nem társasági, nem partydrog. azóta csak egyedül szívok.

2011. ápr. 19. 19:28
 6/12 A kérdező kommentje:
nem órán füvezünk hanem mindig óra elött.Kb fél éve mindennap szívok minimum 1 spanglit de volt már hogy 6ot.És keményeket nem ilyen lightos egyszemélyeseket.
2011. ápr. 19. 21:16
 7/12 anonim ***** válasza:
bármit amit amúgy is. de főleg kajálni és zenét hallgatni.
2011. ápr. 19. 23:36
 8/12 A kérdező kommentje:
jajj amikor betépve kajálsz az kur vajó minden finomabb meg tök jól esik :D
2011. ápr. 20. 00:34
 9/12 anonim ***** válasza:
Befekszünk az ágyba , és pszichedelikus zenéket hallgatunk. ( Beatles, Jefferson Airplane, Velvet Underground ,esetleg Bob Marley ,ritkán Infected Mushroom) Közben dumálgatunk, relaxálunk, elröhögcsélünk dolgokon. Szóval lazítunk :)
2011. ápr. 20. 16:59
 10/12 anonim ***** válasza:

Beszélgetünk, közben zenét hallgatunk.

Kérdező:

Tudtad-e, hogy ha ritkábban és kevesebbet szívnál, tizedannyitól is ugyanannyira betépnél? Nem attól leszel menő, ha napi 6 dzsót elszívsz, és "keményeket, nem lájtos egyszemélyeseket". Felelősen, mértékletesen. A napi szintű tépésnek nem sok értelme van, hiába szívsz bitang cigiket. Hozzászoksz, és egy idő után te kevésbé állsz be 1g-tól, mint én 0,05-től. Elveszed magadtól a marihuána élvezetét pont azzal, hogy sokat csinálod. Semmi értelme.

No offense, csak elmondtam a véleményem.

2011. ápr. 22. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!