15-22 éves fiúk, ti miért dohányoztok?
Eddig még csak pár szálat szívtam el, de eléggé tetszik és mivel általában már kívánom, ezért úgy gondolom, hogy sikerült rá is szoknom...
Milyen régóta dohányoztok? Napi hány szálat szívtok és milyen erőset? Az az igazság, hogy a 0,1-esből semmit sem éreztem, most hosszú arany marlborot szívok, az pedig erősnek tűnik az előzőekhez képest...
Ti fontolgatjátok a leszokást? Állandóan csak azt hallani, hogy hajj, így rossz, úgy rossz, de eddig még semmi negatívumot nem tapasztaltam, mikor szívom elég furán érzem tőle magam (hevesebben ver a szívem, furább minden), aztán egyfajta teljes nyugalom lesz urrá rajtam... De napi 1 szál fogy, úgyhogy egyáltalán nem tartom vészesnek.
Egyébként ti az erősebbet, vagy a gyengébbet preferáljátok inkább? :D Meg az, hogy ha már jobban rászokik az ember, nyugodtan ki tud bírni mondjuk 2-3 órát nélküle, vagy ha eljut arra a szintre, akkor már tényleg nem tud mással foglalkozni, csak hogy gyújtani akar... Szerintem egyébként jó dolognak tűnik, egyáltalán nem gáz, nem kell szerintem emiatt senkit lenézni (mondjuk sohasem tettem)...
Szerintetek? :D
Köszi a választ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!