Voguelilias kérdése:
A barátom füvezik és hónapokkal ezelőtt meg ígérte, hogy leszokik. De mégsem tette inkább csak hazudott róla, hogy már nem használja. Ha megkérdezem, hogy füveztél-e egyszerűen nem akar róla beszélni. És nem is akarja abba hagyni. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Van amikor csak kéthetente szív de van amikor hetente többször is. Engem nagyon zavar, mert akkor velem eszméletlen milyen bunkó és lekezelő. Hiába mondják, hogy nyugalom telepszik az emberre nála velem szembe egésszen más.2009. márc. 1. 09:56
21/21 anonim válasza:
igazad van. tényleg szánalmas, hogy büszke vagyok magamra,hogy nem pazaroltam el a fiatalságomat droggal, piával és most elértem azt,h ne minimálbérért dolgozzak meg most sem költöm el a pénzem minden hétvégén feleseges agykábítószerre, h utána sírhassak,h nincs pénzem. De felnyitottad a szemem! Ezentúl betépek minden nap és minden hétvégén berúgok hogy én is elérhessem azt a színvonalat mint te és irigykedve irogassak azoknak akiknek jobban megy! "Legalább szégyellnéd magad, hogy a szaros érettségidre meg a 8 ezres órabéredre vagy büszke. Persze ha semmi egyebet nem tudsz felmutatni, akkor értem." Hát igen te többet tudsz felmutatni! Te leszel a példám!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!