Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A barátom füvezik és hónapokka...

Voguelilias kérdése:

A barátom füvezik és hónapokkal ezelőtt meg ígérte, hogy leszokik. De mégsem tette inkább csak hazudott róla, hogy már nem használja. Ha megkérdezem, hogy füveztél-e egyszerűen nem akar róla beszélni. És nem is akarja abba hagyni. Miért van ez?

Figyelt kérdés
Van amikor csak kéthetente szív de van amikor hetente többször is. Engem nagyon zavar, mert akkor velem eszméletlen milyen bunkó és lekezelő. Hiába mondják, hogy nyugalom telepszik az emberre nála velem szembe egésszen más.
2009. márc. 1. 09:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Háááttt ezt annyira szeressem. A tudatlan hülye antidrogosok beindulnak ésss leppontoznak. Hihhetetlen sérelem ért aztaaaaaa. Na de viccet félretéve. Az előttem írónak:

Azért írtam, hogy jobb mint ha dohányozna meg inna mert a kérdező (ha ennyire bántja a dolog) nincs tisztában a drogok okozta károkkal. A spanglin nincs füstszűrő de kb fél szál ciginyi dohányt tartalmaz és többen szívják el. Meg ugye, a masszív füves is napi mondjuk 8 spanglit szív el (nem egyedül) a masszív dohányos meg 20 szál cigarettát. Minimum. Ebben az viszont a kérdéses srác hetente max. néhányszor használja a cannabis sativát. Hmm mi van még? Azok nem gallyak hanem virágzat.

Abban mellesleg naggyon igazat adok, hogy nincs természetes szelekció. Kéne, hogy legyen. Csak nem úgy, ahogy te elképzeled. Az emberi társadalom ősidők óta fogyaszt drogokat és még ezt rituálisan vagy valamilyen egyébb céllal teszik, mint unalomból azzal az én véleményem szerint nincsen semmi baj. Nem rossz ha ebéd után a család felnőtt tagjai megisznak 1-2 fröccsöt, vagy karácsonykor pár kupicával. Az sem rossz ha heti párszor összeül egy társaság, elszívnak pár spanglit és beszélgetnek, kártyáznak, hasonlók. Valahogy kitisztítja a fejet. Az sem rossz ha az ember elszopogat egy fél LSD bélyeget, és otthon egy jó zenére megtalálja magt, meg olyan dolgokat amiket addig soha. Mert ezzel nem ártunk senkinek. Megint más ha a fiatalok mindent magukba nyomnak egyszerre és elmennek kocsmázni meg verekedni. Remélem érted, mire gondolok. Mellesleg azért vagyok kissé alkohol ellenes mert magyarországon ez nagyon nagy társadalmi probléma és tudom milyen alkoholista szülővel felnőni.

2009. márc. 10. 10:56
 12/21 anonim ***** válasza:
41%
Igen ebben igazad van, hogy fél szál cigi kevésbé káros mint egy doboz cigi. Ez egyértelmű, de akkor alapból nem kell cigizni se. Amúgy én is szívtam még 15 évesen mert menő volt. Aztán elhagytam. Én azóta testépítő lettem, jól fizető állással 8ezres órabérrel és úgy hogy nem doktorim van csak egyszerűen kaptam a lehetőségeken. Na a régi haverjaim közül 3an most éretségiztek le 23évesen. Gratulálok mert ez aztán teljesítmény 3 kirúgás 2 bukás után. Mellette persze egy forintot se adtak a háztartásba maximum nyaranta elmentek dologzni 1 hetet, hogy panaszkodhassanak. Egy kiment hollandiába mert az annyira rávolt kattanva a füre, hogy csak ezé ment ki. Ő most mosogatófiú ott kint. Igazából jól keres, de egy fillért sem tesz félre talán még a szülei is küldik ki a lóvét neki. 1 másik kimnent Írországba na dolgozott fél évet és ezután a szülei küldtek ki neki pénzt,h hazatudjon jönni. Másik 4-5 srác kb a seggéig érő rasztával mászkál és kb 50%-a testüknek már tatto és természetesen nekik se volt soha rendes állásuk és sztem nem is lesz már ilyen külsővel. Vannak még páran fiatalabbak 18-20 között azok nem annyira tré alakok, de jövőt nekik se jósolok. (éretségi nuku) Jó természetesen ha elszívsz 1 spanglit félévente akkor nem nő ördögszarvad és nem leszel a megtestesült gonosz, de akkor is negatív példa is van a dolgokra. Ugyanúgy van olyan ember is aki megiszik hetente 2 sört és mellette jólkereső orvos. Amúgy az alkohol azért nem tiltott mert egy nomrális embernek kéne tudnia mértéket tartania. És a jogrendszer természetesen nem neandervölgyiekre vonatkozik hanem feltételezhetően értelmes embereknek, persze valóság már mos,hogy a neandervölgyi nem halt ki. 1 sörtől hetente senkinek sem lesz baja. Na de a fűvel most te csak 2 slukkot fogsz szívni és a többi hagyod leégni mert te csak kultúráltan akarsz szórakozni vagy elszívod már az egészet és akkor egész este laza leszel? A drogokat, könnyű drogokat tiltani kell, de emellett a dohányzást is be kéne tiltani illetve az alkoholt is. Amúgy ha itthon sok az alkoholista mert itt ilyen emberek vannak. Most ha a fű legaláis lenne akkor szted az alkohollal mértéket nem ismerő emberek a fűvel tudnának mértéket tartani?
2009. márc. 10. 15:45
 13/21 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van. Én csak elméleti dolgokról beszéltem, a gyakorlati megvalósítás egészen más. Nem lehet személyreszabott jogrendszert beiktatni. Szerintem még az lenne a legjobb ha itt is 21 éves korhatárt használnának mindenre, mint Amerikában. Jah és persze ezt komolyan is vennék! Így ha legalizálnák a könnyű drogokat, az államnak komoly bevétele lenne, jó részben visszaszorulna a fekete kereskedelm is. Egy normális 21 éves ember meg ugye nem megy be a coffe shopba szért füvet venni, hogy eladja drágábban a kisöccsének meg a barátainak. Dehát ez egy elképzelt társadalom sajnos:(
2009. márc. 10. 17:57
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
15:45 Fasza gyerek vagy. Jól megmutattad a világnak, hogy vagy valaki. Ennyire egy szánalmas szerencsétlen idiótát, bazzeg. Legalább szégyellnéd magad, hogy a szaros érettségidre meg a 8 ezres órabéredre vagy büszke. Persze ha semmi egyebet nem tudsz felmutatni, akkor értem.
2009. márc. 20. 17:10
 15/21 anonim ***** válasza:
:) Na és miért te mit értél el? Jah, hogy jársz egyetemre és utána nem fogsz tudni elhelyezkedni? Én is jártam egyetemre és elég neves, jó helyre. De nem láttam értelmét befejezni. Mi bajod van a 8 ezres órabérrel? De most őszintén? Vagy te talán 20 ezret keresel 1 óra alatt és a havi fizetésed Bill Gates keresetével vetekszik?:D Sztem te csak egy irigy kis gyerek vagy.
2009. márc. 20. 19:02
 16/21 anonim ***** válasza:

Szerintem is. Szerintem normálisan fogalmaztad meg a mondanivalódat, a nélkül, hogy bárkit is megbántottál volna. Azért írtam, hogy teljesen egyetértek veled. Ami teljesen azért nem igaz, de mégsem hordtalak el semminek mert te is normális voltál.

Az ilyen szintű megnyilvánulás, alap nélkül, óvodai szint. Szal kedves ismeretlen kéretik visszafáradni.. Vagy nem kijönni onnan..

2009. márc. 20. 19:13
 17/21 anonim ***** válasza:
Jah tudom mi lehett neki a frusztráló az,h éretségivel példáloztam elég sok helyen és ez lehet,h úgy tünt neki,h én csak azt voltam képes letenni és ez mintha olyan nagy dolog lenn nekem. (pedig az éretségit manapság sztem egy jobban betanított csimpáz is képes megcsinálni) Csak azért használtam azt példának hiszen azt mindenki letudja tenni és az ismeretségi körömből akik így elzüllöttek azoknak még ez sem sikerült. De persze az alkohol hatására is ugyanígy eltudtak volna zülleni. Talán a fűre rákattanás olyan szinten jobb,h elpippantod 5-10 perc alatt azt elvagy utána, míg egy alkoholista a kocsmában ácsorog egész nap. De a fiatalok életét azért az is derékba tudja törni.
2009. márc. 20. 19:32
 18/21 anonim ***** válasza:
Leszarom az órabéred, meg az iskolai végzettséged is, azt tartom nevetségesnek, hogy nyomod itt ezt a menő, jól kereső, megfontolt felnőtt stílust, miközben senki sem kérdezte ezeket. Egyszerűen el akartad mondani, kikívánkozott belőled és kapóra jött ez a kérdés. Most végre kimondhattad:) Te vagy a tipikus KISPOLGÁR és erre vagy büszke.
2009. márc. 20. 19:54
 19/21 anonim ***** válasza:
Öööö. Hát jó kispolgár vagyok, de annyit kerestem 18 éves koromba 1 hónap alatt mint te fél alatt se fogsz:D Most 21 évesen olyan kocsim lehet amiet csak akarok és van is. Oda megyek nyaralni és annyi időre amennyire kedvem tartja. Jah és elhiheted,h már most 2szer annyi csajhoz volt közöm mint neked valaha is lesz. Te az elöbb még leszóltad a 8ezres órabérem na te mennyit keresel?? Na!! Szted nevetséges az,h vki megfontolt és felnőttes? Miért akkor mit csináljak? Legyek egy hülyegyerek egész életemben mint te? :D Na te mit értél el?
2009. márc. 20. 20:09
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem szóltam le az órabéred. Igen jó fizetés. Nekem mondjuk magasabb ez az órabér, ám csak két havonta dolgozom két hetet, emiatt a fizetésem a tiéd töredéke:) A kocsim egy roncs és egy ideig nem veszek újat, bár ha veszek, akkor se lesz drágább 2,5 millánál, ami neked aprópénz. Ráadásul ennyiért kb 25 éves kocsit választok. A csajokat illetően is hiszek neked, ennyi pénzzel nyilván válogathatsz, bár én sem panaszkodhatok, így ruppótlanul. Nem az a gond, hogy jól keresel, meg akárhol nyaralhatsz, már mondtam. Az a baj, hogy ennyit látsz az életből és parasztosan büszke vagy rá. Mint amikor a vidéki dizsi elött nyomulnak az őstermelők, hogy kinek van jobban tuningolt kocsija. Tudod, az viszi a legjobb nőket:) Érted már végre?
2009. márc. 20. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!