Milyen cigit vegyek?
Sziasztok!
Nem rég próbáltam csak ki a cigit, de az első néhány óta érzem, hogy "jó" és nem igazán hagynám abba. Próbáltam is, de feszült vagyok és vitatkozok mindenkivel, tehát most még nem hagynám abba. (tudom, hogy sablonos a szöveg, de most tényleg rengeteg minden összegyűjt a fejem fölé és ennyi menekvést tudok csak találni). Amit utoljára szívtam az a kék multi volt. Hasonló erősségűt mondanátok? Olyat, ami hosszú (100-as), vagy közepes erősségű mentolosat?
Ha lehet árat, és a cigi paramétereit is írjátok le!
Köszi a segítséget!
19/F
Most írhatnék egy szép, hosszú monológot, ami kifejti a válaszom, és akkor nem írnád, hogy "kössz a hülye választ", de nincs kedvem veled vitatkozni. Remélem te is tudod, hogy:
Te hülye vagy.
Kék pall mall 7,0.6, 7-es 540 a rövid akkor gondolom ebböl a 100-as 550.-
Vagy arany marlboro 6,0.6,7, ebből 620 most a 100-as
Kék pall mall, legjobb, a kékmulti sokkal hamarabb elég mint az ;) vagy narancs pall mall, az picit gyengébb. mentolost szerintem hagyd, mert szar
és énis megértelek, ugyan így voltam.. most sem cigizek sokat, egy doboz 1-2 hét, és tényleg felemelő érzés egy odabaszós óra után csak rágyújtani és 5 percig nem foglalkozni semmivel ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!